18.6.24

10 χρόνια Φεστιβάλ Γαλάτιστας 2 & 3 Αυγούστου 2024


 Μετράμε 10 χρόνια από τότε που αυτό το μουσικό δρώμενο ήρθε για πρώτη φορά να «ομορφύνει» το καλοκαίρι μας και που κανένας δεν περίμενε ότι θα καταστεί θεσμός!

Ποιος θα το περίμενε ότι τόσα χρόνια, «ομάδα ατόμων» με όρεξη και μεράκι δε σταμάτησε να δημιουργεί το απόλυτο event του καλοκαιριού.
Γι αυτό λοιπόν γιορτάζουμε τα 10 χρόνια Φεστιβάλ Γαλάτιστας με μεγάλο ενθουσιασμό κι ένα σχέδιο το οποίο καλύπτει πολύ συνοπτικά κι αλληγορικά, σαν μια μικρογραφία, την ιστορία των φεστιβάλ Γαλάτιστας από το 2012 έως και σήμερα. Έτσι, επιλέξαμε να κινηθούμε στα χρώματα της νεολαίας μας φέτος, το μπλε, πορτοκαλί και κόκκινο, όπως και το εμβληματικό μας σχέδιο. Οι χαρακτηριστικές μας 2 φιγούρες, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, να έχουν τον κεντρικό ρόλο, σε συνδυασμό πάντα με νυκτόβιες φιγούρες ζώων του δάσους, όπως είναι η κουκουβάγια κι η αλεπού, η οποία σε χρώμα πορτοκαλί να υποδηλώνει το μυστήριο της μουσικής αυτής νυχτας! Επιλέγοντας το μπλε σκούρο χρώμα της νύχτας να σκεπάζει τις φιγούρες αυτές, σε συνδυασμό και με ανοιχτές αποχρώσεις αυτού, διαμορφώνοντας τον φωτισμό όπως πράγματι εκτυλίσσεται τις δύο μαγικές αυτές νύχτες του Αυγούστου, από το φως των αστεριών και του stage μας! Τέλος, καθοριστικής σημασίας στοιχείο του σχεδίου μας φέτος αποτελεί ο αριθμός 10 που σχηματίζεται στο παρασκήνιο από τα φώτα του stage, πάνω στο δέντρο που τόσα χρόνια ομορφαίνει το τοπίο μας!
Είμαστε έτοιμοι να σας το παρουσιάσουμε:
Παρασκευή 2 Αυγούστου υποδεχόμαστε την Banda Entopica , η οποία είναι μια παραδοσιακή μπάντα δρόμου που συνδυάζει κλαρίνο, τρομπέτα, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής που θα δωσει μια διαφορετική νοτα στο festival.Την βραδιά δε θα μπορούσε να κλείσει άλλος πέρα απο τον Dj Mount ten
Σάββατο 3 Αυγούστου έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα Dj και παραγωγό OLYMPE, με συμμετοχές στα μεγαλύτερα event του πλανήτη οπως Tomorrowland ,Afterlife ,Awakenings και DGTL μέχρι το Zamna στο Μεξικό,η οποία έρχεται να εκτοξεύσει το Σάββατο με ενα πολλά υποσχόμενο Dj set.Την βραδιά θα πλαισιώσουν επισης οι : VAL,Vajohn και η Marflo.
Ένα διήμερο επετειακό φεστιβάλ που θα μείνει αξέχαστο σε όλους μας!