21.6.24

Εθελοντικό πρόγραμμα με τίτλο “Well Done – Well Being” φιλοξενείται στο Δήμο Πολυγύρου.


 Ένα ενδιαφέρον εθελοντικό πρόγραμμα με τίτλο “Well Done – Well Being” φιλοξενείται  έως 11 Ιουλίου στο Δήμο Πολυγύρου, και στο οποίο αναλαμβάνουν δράση 20 εθελοντές από 4 Ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα από Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Σλοβακία!

Το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Εσύ στην Ευρώπη», σε συνεργασία με τον Δήμο Πολυγύρου, αποτελείται από 3 ομαδικές εθελοντικές δράσεις στην Χαλκιδική (διάρκειας ενός μήνα η κάθε μια), και έχει ως στόχο την προώθηση της άσκησης στην καθημερινή ζωή, την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγιεινή διατροφή και την σωματική και πνευματική ευεξία ως τρόπο ζωής!

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι εθελοντές πρόκειται να πραγματοποιήσουν δράσεις ανοιχτές στο κοινό σε διάφορα σημεία της περιοχής, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την σωματική και ψυχική ευεξία, και συγκεκριμένα:

  • Εργαστήρι σωστής αναπνοής στα Βράσταμα την Τρίτη 25/6 και ώρα 8:00. Σημείο συνάντησης Ξωκλήσι Παναγίας (έναντι γηπέδου)
  • Γιόγκα στη θάλασσα, στην Παραλία Καλυβίων, την Τετάρτη 26/6 και ώρα 8:00. Σημείο Συνάντησης καντίνα Καλαϊτζή (μπροστά από το Blue Lagoon).
  • Γιόγκα στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, την Πέμπτη 27/6 και ώρα 20:30
  • Πεζοπορία από τον Πολύγυρο μέχρι το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία και Forest Bathing, την Παρασκευή 28/6 και ώρα 07:30. Σημείο συνάντησης Δικαστήρια (κεντρική είσοδος).

Για δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις επικοινωνήστε με το youineurope@gmail.com ή καλέστε στο 6972157784, κος Γρηγόρης Κυριακού.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης. Περισσότερα www.youineurope.gr



https://polygyros.gr/