16.7.18

Ολοκληρώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις “Μουδανιά 2018 Γιορτή Σαρδέλας” του πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών “Ο Φάρος” (foto)

Με το καθιερωμένο ψήσιμο της σαρδέλας ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η “Γιορτή της Σαρδέλας” που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα Ν.Μουδανιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Φάρος" και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν.Προποντίδας.

Με ένα οχταήμερο πλούσιο σε πολιτιστικές και
καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πρόγραμμα, από 08 μέχρι 15 Ιουλίου, το οποίο εντυπωσίασε τους επισκέπτες, διήρκεσε  και φέτος ο εορτασμός της Σαρδέλας. Την πρώτη μέρα, στις 08 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο για τις αλησμόνητες πατρίδες στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, δεξίωση στο ΚΑΠΗ από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Ν.Μουδανιών “Η Βιθυνία” και ακολούθησε το απόγευμα κατάθεση στεφάνων στο μνημείο για τις αλησμόνητες πατρίδες. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για τη διοργάνωση η οποία κάθε χρόνο είναι και καλύτερη και αυτό είναι ξεκάθαρο από την προσέλευση του κόσμου που για άλλη μια χρονιά τίμησε τις εκδηλώσεις και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς