24.7.18

Τι έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις φονικές φωτιές στην Ηλία μια μέρα μετά 26/08/2007

Λένε ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη ώρα για κριτική. Διαβάστε την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μια μέρα μετά την φονική φωτιά της Ηλίας και  δείτε τι κάνει τώρα που είναι Κυβέρνηση και τι λέει ο Πρωθυπουργός H ανακοίνωση αυτή ισχύει αυτούσια και σήμερα που είναι Κυβέρνηση;
26/08/2007

Ανακοίνωση Γραφείο Τύπου του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης

Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες μας δίνουν μάχη για τη ζωή τους αβοήθητοι, καλό θα ήταν οι κυβερνητικοί παράγοντες αντί να σχεδιάζουν την επικοινωνιακή άμυνα της
κυβέρνησης ανακαλύπτοντας «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς, να ασχολούνται με την αντιμετώπιση της καταστροφής.
Η μόνη προφανής ασυμμετρία αυτή τη στιγμή είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη από τη μια και οι εξαιρετικές της επιδόσεις σε επικοινωνιακά ευρήματα από την άλλη.  
«Ασύμμετρο φαινόμενο» αποκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική.
H ανακοίνωση αυτή ισχύει αυτούσια και σήμερα, την επαύριο της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας στην Ανατολική Αττική, με την μεγαλύτερη καταστροφή της ιστορίας...


Δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, εκπροσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑFacebookTwitterPrintMore
Η κυβέρνηση έχει γελοιοποιηθεί πλήρως με τα επικοινωνιακά της ευρήματα περί ασύμμετρης απειλής.
Η ανικανότητά της να αντιμετωπίσει την καταστροφή αποκαλύφθηκε με εξαιρετικά οδυνηρό τρόπο.
Η προεκλογική δημαγωγία δεν μπορεί να καλύψει τα αισθήματα οργής και αγανάκτησης της κοινωνίας για όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις των προηγούμενων χρόνων.
Τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ απαξίωσαν συστηματικά το περιβάλλον, για να εξυπηρετήσουν οικονομικά και μικροπολιτικά συμφέροντα, και τώρα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω στην καμένη γη.