14.7.18

48ος Διάπλους Τορωναίου Κόλπου 3η ημέρα -Κολυμβητικός αγώνας 1500 μ. Παρουσίαση των 21 Κολυμβητών

Με τον κολυμβητικό αγώνα των 1500 μ. και την παρουσίαση των 21 κολυμβητών του Τορωναίου Κόλπου συνεχίσθηκαν οι εκδηλώσεις της 3ης ημέρας στα πλαίσια της κορυφαίας εκδήλωσης του 48ου κολυμβητικού Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου. 45 μικροί κολυμβητές ηλικίας από 6-16 συμμετείχαν στον κολυμβ. αγώνα των 1500 μ. Η εκκίνηση δόθηκε 10:55 π.μ.
 Πρώτος κολυμβητής ένα παιδί από την Ρουμανία 12 ετών ο Tubor Dun ( δεν έχει σημασία η πρωτιά ο αγώνας ειναι συμβολικός, αλλά συμμετέχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με την κολύμβηση
στα κολυμβητήρια )
Το βράδυ έγιναν οι απονομές και παρουσιάσθηκαν οι κολυμβητές του διάπλου.
Δυστυχώς ο Ρώσος κολυμβητής Leshanov Valeri δεν θα συμμετέχει (ήταν έτοιμος να ταξιδέψει για την Χαλκιδικ)ή, επειδή τραυματίστηκε σε προπόνηση στην πισίνα του κολυμβητηρίου. Την θέση του κατέλαβε ο 2 επιλαχών Τσίκας Βασίλειος επειδή ο πρώτος επιλαχών δεν μπορούσε να έρθει.
Αύριο η εκκίνηση 8:00 π.μ από το ο Ξενοδοχείο Παλλήνη της Καλλιθέας.

Τερματισμοί στην παραλία της Νικήτης μετά της 14:00 ζωντανή μουσική regaae στη εξέδρα από τους Anima Nation κατα την διάρκεια των αγώνων και συναυλία της Μιχαέλας Κυριαφίνη το βράδυ 
Στις φωτογραφίες η παραλία της Νικήτης γεμάτη κόσμο , πάλι ζωντανή όμορφη. Δεν θυμίζει κάτι από την πρόσφατη καταστροφική θεομηνία.