27.10.18

Αντώνης Τερζίδης, του ΑΡΗ πρώτος στον 13ο Κολυμβητικό Αγώνα ψυχής στη Νικήτη- Μεγάλη συμμετοχή από την ομάδα «swim or die» Καλαμαριάς -αποτελέσματα (φωτο 27-10-18)


Με τις καλύτερες συνθήκες πραγματοποιήθηκε σήμερα 27-10-18 ο 13ος Κολυμβητικού Αγώνα Ψυχής στην παραλία της Νικήτης Χαλκιδικής που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ο ΣΙΘΩΝ .
Ξεκίνησε με αγιασμό στην Προβλήτα της Νικήτης και η εκκίνηση δόθηκε 11.22.
Πρώτος κολυμβητής απόστασης  περίπου 4.5 χιλ ο αθλητής του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης Αντώνης Τερζίδης, με χρόνο 53 λεπτά και 23''
ο οποίος έχει καταγωγή από Νικήτη (οικογένειες Πολύζου-Λουκοβίτη)



Ο Αντώνης μας δήλωσε ότι θα κάνει και αίτηση συμμετοχής για τον Διάπλου του Τορωναίου. Στο κολυμβητήριο κάνει προπόνηση κολυμπώντας 8 χιλιόμετρα.
Μεγάλη η συμμετοχή και φέτος της ομάδας «swim or die»  από τη Καλαμαριά Περίπου 46 κολυμβητές συμμετείχαν .΄Ήλθαν στην Νικήτη με λεωφορείο και Ι.Χ. 70 περίπου άτομα !!
Οι απονομές έγιναν στην Ταβέρνα ‹Πέρασμα» που ανακαινίζεται και όπως πληροφορηθήκαμε θα αλλάξει και ονομασία κάτι σχετικό με Νικήτη.
Μετάλλια και αναμνηστικά δόθηκαν από τα μέλη της οικογένεια Γεωργακούδα, από τον Πρόεδρο του Σίθωνα Μακη Παπαθανασίου, την επιτροπή αγώνων του Τορωναίου και τ. Προεδρίνες του Σίθωνα Ντίνα Κούρα και Φιλιώ Βασιλικού καθώς και από τους ανθρώπους που βοηθούν στην διοργάνωση όπως οι εθελοντές, ο Ρεπανάς Νίκος και ο Βουλγαράκης Γιώργος από την ομάδα της Καλαμαριάς και ο συνοδός με το Ταχύπλοο Μιχάλης Ασυλόγιστος.
Για την διεξαγωγή των αγώνων βοήθησαν με τα καΐκια ο Σωτήρης (Sotirs Cruιses)και  o Λάκης Καρακυριαζής,
 Ο Αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μιχάλη Γεωργακούδα, αντιπροέδρου της Ε.Ε.Ν.Ν. ο «Σίθων» το 2004 και 2005, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, ξημερώματα της 30ης Οκτωβρίου 2005 στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών καθώς και  στους πυρόπληκτους και στους θανόντες από πυρκαγιές.




Τερζίδης  με τη γιαγιά του




2ος Γιαννουλάκης
 3η Στογιαννίδη  4ος Αρβανιτάκης


 5ος Μαραγκός