28.10.18

Ο Αν Υπ Φάμελλος στον Πολύγυρο. Επιτέλους και Υπουργός στις εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Χαλκιδική -Προεκλογική «οσμή»;(φωτο)

Φωτο άλμπουμ tomsakis εδώ
Κεντρικός εορτασμός της Εθνικής Επετείου  της 28ης Οκτωβρίου 1940 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και  με παρουσία  Υπουργού στις εθνικές εκδηλώσεις (που απαξίωνε ο  ΣΥΡΙΖΑ)  ,του Σωκράτη Φάμελλου αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής ( Βουλ. Β΄Θεσσαλονίκης) και της Βουλευτίνας του ΣYΡΙΖΑ Χαλκιδικής.
Είναι προεκλογική  οσμή και ετοιμάζεται ο κ. υπουργός για υποστηριχτές;
Παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος και ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος. 
Σε κάποια στιγμή εκεί στο μνημείο  Ηρώων όταν ήλθε και ο υπουργός ο Αντιπεριφερειαρχης Γιάννης Γιώργος  τον ‹καλωσόρισε› λέγοντας ... επιτέλους και ένας Υπουργός στον Πολύγυρο (εννοώντας ίσως την συνεχή απουσία τους στις εθνικές εκδηλώσεις  !!) 
Έτος εκλογών το 2019 και μαζεύονται;
Έντονη και πολυπληθής η παρουσία της Αστυνομίας για τον Φάμελλο. Τι φοβούνταν στον ήσυχο Πολύγυρο;  Οι Συριζαίοι  που όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ξελαρυγγίζονταν,  τώρα άραξαν σε κάποια καρεκλίτσα !!
Κατά τα άλλα καλός ο καιρός στον Πολύγυρο, το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας κ.κ. Νικόδημος.
Στις 11.30  π.μ. τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφανιών στο Μνημείο
Ακολούθησε παρέλαση των μαθητών και χορευτικών τμημάτων  των σχολείων της πρωτεύουσας ενώπιον των επισήμων και έτσι κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις .
 
Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Αν Υπ. κ. Φάμελλος τη Βουλή των Ελλήνων η  βουλευτίνα  Χαλκιδικής Ιγγλέζη Κατερίνα.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ.Ζωγράφος οι Αντιδήμαρχοι Πολυγύρου Χρήστος Βορδός και Δημήτρης Ζαγγίλας , η Πρόεδρος του Δ.Σ  Πολυγύρου .Μ.Σαράντη, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι επίσημοι.
Στεφάνια κατέθεσαν:
Εκ μέρους της Κυβέρνησης  ο Αν Υπ. κ. Φάμελλος
Εκ μέρους της Βουλής η Βουλευτίνα κ. Ιγγλέζη
Εκπρόσωπος του Δ/κτη Γ΄ Σ.Σ
Ο Δ/της της Δ/νση Αστυνομίας Χαλκιδικής
Από την Περιφέρεια
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γιάννης Γιώργος
Από τον Δήμο Πολυγύρου ο Δήμαρχος κ.Ζωγράφος.
 Στεφάνια επίσης κατέθεσαν:
Ο κ.Ν.Βασιλάκης από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Χαλκιδικής
Ο κ Κουφίδης απο το Εμπορικό Επιμελητήριο Χαλκιδικής
Οκ. Στεργιούδης από την αντιστασιακή οργάνωση ΠΕΑΕΑ 
Ο κ. Αποστολούδας Απ. από τους Αστυνομικούς εν αποστρατεία