21.10.18

Διαγωνισμό θα προκηρύξει για την πλήρωση των θέσεων καθηγητών ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων λυκείου Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων λυκείου Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής μην μπορώντας να ανεχτεί την αναισθησία του κράτους και του κάθε υπευθύνου (ουσιαστικά ανεύθυνου) εμπλεκόμενου για την πλήρωση των θέσεων των καθηγητών στο λύκειο μας προτίθεται να προβεί σε μια σειρά από δράσεις.
Συγκεκριμένα ενώ πάμε για την 7η εβδομάδα του τρέχοντος σχολικού έτους έχουμε έλλειψη από καθηγητές
μαθηματικούς για 36 ώρες εβδομαδιαίου προγράμματος, φυσικού 6 ωρών, και ελεύθερου σχεδίου 2.
 
Τα παιδιά μας έκλεισαν το λύκειο για 6 ημέρες (2-8 Οκτωβρίου) και προέβησαν σε διαφορές ενέργειες με τις οποίες γνωστοποίησαν το πρόβλημα τους στην τοπική κοινωνία, την δημοτική αρχή, τους βουλευτές του νομού την περιφέρεια,αλλά και κάθε αρμόδιο. Μέχρι και σήμερα όμως το πρόβλημα παραμένει μιας και η κρατική ευαισθησία καταναλώνεται σε άλλα θέματα εκτός από την παιδεία.
Καλούμε τους γονείς να πάρουν μέρος στη συνέλευση μας, της 24 Οκτωβρίου στο λύκειο μας στης 12:30 ,ώστε να λάβουμε αποφάσεις για τις παραπέρα δράσεις μας.

Ανάμεσα στις δράσεις μας, αποφασίσαμε,να διεξάγουμε συνοπτικό διαγωνισμό για την πλήρωση αυτών των θέσεων με την πρόσληψη 3 καθηγητών για την διενέργεια των παραπάνω μαθημάτων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ ΠΑΥΛΟΣ