19.12.18

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2018 στο Δήμο Ν.Προποντίδας

Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις και Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων Πραγματοποιήθηκαν και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη Σωζόπολη, στην Παραλία Διονυσίου και στις Τοπικές Κοινότητες Ν. Φλογητών και Ν. Σιλλάτων. Κάλαντα, τραγούδια, μουσική, πολλά κεράσματα και μουσικοκινητικά παιχνίδια για τα παιδιά, μας ταξίδεψαν στο Χριστουγεννιάτικο Πνεύμα.  Αξίζουν συγχαρητήρια στους Πολιτιστικούς
Συλλόγους , τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις Χορωδίες και όλους τους Φορείς για τη συμμετοχή και την προσφορά τους.
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς


Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών Δήμου Ν.Προποντίδας

Μια ιδιαίτερα ποιοτική και μελωδική Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ν.Μουδανιών, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με τίτλο: ''Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες'' στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων 2018 του Δήμου Ν.Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ν.Προποντίδας. 
Στην Εκδήλωση συμμετείχαν η Πολυφωνική Χορωδία Βαρβούτειου Δημοτικού Ωδείου Πτολέμαϊδας, η Μικτή Χορωδία ΚΕΠΑ Δήμου Βεροίας, η Παραδοσιακή Χορωδία '' Η Κορυφινή'' του Π.Σ. Ν.Μουδανιών ''Ο Φάρος'', η Δημοτική Χορωδία Ν.Καλλικράτειας και η Δημοτική Χορωδία Ν.Μουδανιών. 


Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις 2018 Δήμου Νέας Προποντίδας

Συνεχίζεται το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών Εκδηλώσεων 2018 του Δήμου Ν. Προποντίδας, από άκρη σε άκρη σε όλο το Δήμο Ν. Προποντίδας. 
Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με χορό, τραγούδια και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, σκορπίζοντας κέφι και χαρά. 
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων και Χριστουγεννιάτικες Γιορτές στις Τοπικές Κοινότητες Αγ.Παύλου, Ν.Γωνιάς και Αγ. Μάμα, με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και Σχολείων του Δήμου.
Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και την προσφορά τους. 
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς

Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ν.Προποντίδας

Με αμείωτο το ενδιαφέρον, συνεχίζονται οι Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων και οι Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις 2018 στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ν. Προποντίδας. 
Παιχνίδια για τα παιδιά, μουσική, χορός και κάλαντα, τραγούδια από τις  Δημοτικές Χορωδίες και τις Δημοτικές Φιλαρμονικές προσφέρουν χαρά και διασκέδαση σε όλους. 
Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων και Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Σημάντρων και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Καλλικράτειας. 
Ευχαριστούμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους Φορείς για τη συμμετοχή τους στις Εορταστικές Εκδηλώσεις 2018.
Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς