18.12.18

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Νικήτης 27-12-18



Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και σε συνεργασία με το Δήμο Σιθωνίας, το Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Δήμου Σιθωνίας και το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων Νικήτης, διοργανώνουν εορταστική εκδηλώση ενόψει των  Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου χρόνου, στη Νικήτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης.


Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενίσχυση της τοπικής αγοράς, η στήριξη των επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης και η ψυχαγωγία των παιδιών σε εορταστική ατμόσφαιρα.


Με πολύ κέφι, ο Αϊ Βασίλης και κάτω από τους ήχους γνωστών αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους, θα τους μοιράζει γλυκίσματα, pop corn και δώρα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κουκλοθέατρο, να ασχοληθούν με ζαχαροπλαστικές δημιουργίες, με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια, ενώ οι κλόουν με τη χιουμοριστική τους διάθεση, θα περιφέρονται συνεχώς ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους πειράζοντας τους και θα ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των μικρών παιδιών, κάνοντας face painting με υπέροχες προσωποδημιουργίες.

Μέσα στην καρδιά του χειμώνα , σε χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, οι γιορταστικές εκδηλώσεις θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν, σε μικρούς και μεγάλους, ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας και να «βγάλουν» τους πολίτες έξω σπίτια τους και την καθημερινότητά τους και να σκορπίσουν παιδικά χαμόγελα σε κάθε γωνιά.



dimossithonias.gr