6.12.18

Κίνημα ανέργων Σταγίρων-Στρατονίκης προς Ελληνικό Χρυσό- Βουλιάζουν τα χωριά μας αλλά θέλουμε προσλήψεις με διαφάνεια !!!


Στην Στρατονίκη πριν περίπου 2 μήνες έγινε μια συγκέντρωση , για να απαιτήσουν από την Ελληνικός Χρυσός να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι της περιοχής Σταγείρων - Στρατονίκης (και χωρίς καμία ειδίκευση). Αυτό βέβαια έχει την λογική άλλα και την αντίφαση , επειδή τα δύο χωριά βουλιάζουν εξαιτίας της Ελληνικός Χρυσός , αξία η γη στην περιοχή δεν έχει, ρηγματώσεις παντού τουρισμός και άλλη εργασία δεν υπάρχει τα
χωριά ερήμωσαν , και όπως καταγγέλλουν οι διαδικασίες΄ προσλήψεων είναι αδιαφανείς, φωτογραφικές, ρουσφετολογικές (και έτσι ήταν πάντα με τους ημετέρους 'χαφιέδες ονόμαζαν ' από την εποχή Μποδοσάκη και μετά ). 
Είναι βέβαιο στο μέλλον όχι μόνο προσλήψεις δεν θα γίνονται, και οι μισθοί θα μειωθούν και εργολάβοι αναλαμβάνουν τις εργασίες. Όμως τα λάθη πληρώνονται με την απόλυτη στήριξη στην Εταιρεία και φυσικά είναι αντιφατικό από την μία να κατηγορείς την Ελληνικός Χρυσός ότι σε βουλιάζει τα Χωριά και από την άλλη ζητάς να προσληφθείς !!
Η Πρόσφατη  Ανακοίνωση