17.3.19

Έκλεισε η αυλαία των παραστάσεων του θεατρικού έργου Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ , που ανέβασε η θεατρική ομάδα ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ Ν.Μουδανιών .

Έκλεισε σήμερα η αυλαία των παραστάσεων του θεατρικού έργου Ο ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ , που ανέβασε η θεατρική ομάδα ενηλίκων του ΦΑΡΟΥ με τον καλύτερο τρόπο , αφού για μια ακόμα φορά η αίθουσα του θεάτρου γέμισε ασφυκτικά από το θεατρόφιλο κοινό . Το ζεστό χειροκρότημα του ήταν η καλύτερη ηθική ανταμοιβή για τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της ομάδας μας και του σκηνοθέτη της κ. Δημήτρη Σούρλα ο οποίος για τρίτη συνεχή χρονιά προσφέρει αφιλοκερδώς. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ.Μανώλης Καρράς , δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν.Μουδανιών, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν.Μουδανιών.
Το ΔΣ του Π.Σ Ο ΦΑΡΟΣ ευχαριστεί όλον τον κόσμο που ήρθε στις παραστάσεις, ευχαριστεί ιδιαίτερα για την ανταπόκριση που είχε το κάλεσμά μας για την παράσταση της Πέμπτης 14/3 , έσοδα της οποίας διατέθηκαν για ανάγκες του Κ.Υ Ν.Μουδανιών. 
Συγχαίρει και ευχαριστεί για μια ακόμα φορά όλους τους συντελεστές για την υπέροχη παράσταση που μας παρουσίασαν, αποτέλεσμα σωστής προετοιμασίας, σύμπνοιας και ομαδικής δουλειάς.
Σας ευχόμαστε να είσθε καλά και να έχετε τη δύναμη, το μεράκι και την αγάπη για πολλές πολλές νέες παραστάσεις : Δημήτρη Σούρλα, Δημήτρη Βαγγλή, Χριστίνα Γιωτοπούλου, Πίτσα Δαλαμπίρα, Ντίνα Καβάση, Ρούλα Κατσούρα, Κατερίνα Κιουρτζή, Λάμπρο Κουτσουρέ, Δέσποινα Μήτσου, Κώστα Παπαδόπουλο, Μιχάλη Σίσκο, Κατερίνα Σολωμονίδου , Κωνσταντίνο Σταμπουλή, Παναγιώτη Τσαρούχα, Μαρία Χατζηγιοβάνη, Νίκο Χατζηνικολάου και Μαρία Ταυλαρίδου.