24.3.19

Για <μπάχαλο> στο δήμο και την συνεργασία του με φορείς ξεκίνησε την πρώτη ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Θανάσης Ξανθόπουλος (φωτο)


Πολύς κόσμος στην εναρκτήρια ομιλία- ενημέρωση του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας Θανάση Ξανθόπουλου στο cafe <τα φανάρια της Νικήτης> 23-3-19 ώρα 18:30.
Στην γενικώς σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε :
Για την απόφασή του να ηγηθεί ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου εξοπλισμένος απο την εμπειρία που απέκτησε μεσα από πολιτικές,
πολιτιστικές , επιστημονικές δράσεις στο Πολυτεχνείο, και ως μηχανικός ασχολούμενος επί χρόνια με τα ρυμοτομικά σχέδια και την εφαρμογή τους.
Για την σημερινή Διοίκηση και τον Δήμαρχο.
Υπάρχει ένα ‹μπάχαλο› στο Δήμο με τις πρακτικές που εφαρμόζονται  το παραδέχονται και οι σύμβουλοι, οι οποίοι μιλούν πλέον για νέα διοίκηση και συμβούλους με ¨καθαρά χέρια¨ και όμως ζητούν πάλι την ψήφο των δημοτών.
Ο ίδιος τόνισε ως Δήμαρχος θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συμβούλους και τους φορείς.
Για την μη ύπαρξη συνεργασίας του Δημάρχου με τους τοπικούς μηχανικούς. Ενώ η περιοχή έχει πληθώρα μηχανικών και πολλούς στην Νικήτη δεν επεδίωξε την συνεργασία τους να δουλέψουν σαν μια ομάδα, με αποτέλεσμα όταν φτιάχτηκε το Γ.Π.Σ. στο παλιό χωριό να μην μπορεί να λειτουργήσουν καταστήματα.
Στο πρόβλημα των φαναριών και το μποτιλιάρισμα στη Νικήτη ο Δήμαρχος  αλλάζει συνεχώς θέσεις, προτείνοντας λύσεις με υπόγειες διαβάσεις , αργότερα με παράκαμψη της Νικήτης πρόσφατα με κυκλικούς κόμβους και...
Αναφέρθηκε στις αποζημιώσεις των πάρκων στην Νικήτη , την παραλία του Αγ.Γεωργίου Νικήτης και στην αδιαφορία να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία με την σύνοδο των Ευρωπαίων ηγετών στο Πόρτο Καρράς για έργα, τότε που <έβρεχε χρήμα > αυτός κρατούσε ομπρέλα.
Η ομιλία ήτα σύντομη και μέχρι της εκλογές θα ακολουθήσουν αρκετές με επίσημη παρουσία των συμβούλων σε κάθε χωριό του Δήμου