13.3.19

Δημοπρασία προς εκμίσθωση ακινήτου, Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο του Πάρκου Γυμνασίου Πολυγύρου (κατάστημα TIVERIOUS),

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ TIVERIOUS)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική για To προς εκμίσθωση ακίνητο, Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο του Πάρκου Γυμνασίου Πολυγύρου (κατάστημα TIVERIOUS), το οποίο αποτελείται από
οικοδομή, εμβαδού 90 τ.μ., συνοδευόμενου από δύο πλακόστρωμα (αύλειους χώρους) επιφάνειας περίπου 280 τ.μ., θα χρησιμοποιηθεί και θα λειτουργεί αποκλειστικά ως Καφετέρια – Μπαρ – Αναψυκτήριο, απαγορευμένης της χρήσης αυτού για άλλο σκοπό.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στις είκοσι έξι (26) Μαρτίου, ημέρα Τρίτη του έτους 2019, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Πολυγύρου και ώρα 12:00 έως και 13:00.
Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς για το καταβλητέο μίσθωμα (πλέον τελών χαρτοσήμου), ορίζεται το ποσό των δεκαέξι χιλιάδων διακοσίων ευρώ ετησίως (16.200,00 €/έτος)
Στη δημοπρασία γίνεται κάποιος δεκτός αφού προσκομίσει γραμμάτιο κατάθεσης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή ανεγνωρισμένης Τράπεζας ως εγγύηση, ποσού χιλίων εξακοσίων είκοσι ευρώ (1.620,00 €).
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το γραφείο περιουσίας του Δήμου Πολυγύρου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ