21.3.19

Έγινε και αυτό στη Σιθωνία κατεβαίνουν δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι με το ίδιο ψηφοδέλτιο. Ποιός ο αρχηγός ;

Και νέες υποψηφιότητες για τον Δήμο Σιθωνίας.  Εκτός των φαβορί,  του Θ. Ξανθόπουλου ο οποίος ξεκινά την πρώτη ομιλία από την Νικήτη το Σάββατο 23 Μαρτίου ώρα 18:30 από το καφέ <Φανάρια Νικήτης> , και του K. Τέμπλα προστέθηκαν  του Ι. Ζέππου    και του Μιχάλη Αναγνωστάρα o οποίος θα  συνεργαστεί και  προεκλογικά ως υποψήφιος Δήμαρχος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Θ.Πέσιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikigr ο Μιχάλης Αναγνωστάρας δηλώνει ότι ο ίδιος θα είναι Αρχηγός....της συνεργασίας !!
Συγκεκριμένα
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Πέσιος Θωμάς με τον Συνδυασμό ¨ΣΙΘΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ¨ ανακοίνωσε την συνεργασία με τον Μιχάλη Αναγνωστάρα υποψηφίου Δημάρχου του συνδυασμού <Μπορούμε μαζί> Ο κ Πέσιος είχε δηλώσει :
«Την Κυριακή 17/3/2019 επισφραγίστηκε η συνεργασία μας με τον κ. Μιχάλη Αναγνωστάρα , με την ένταξή του στο συνδυασμό μας ΣΙΘΩΝΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Είναι τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον κ. Μιχάλη Αναγνωστάρα , που με την διορατικότητά του ως Πρόεδρος Κοινότητας Νικήτης , δημιούργησε την Νικήτη ως πρότυπο ανάπτυξης , έχοντας ως κίνητρο την αγάπη του για την Σιθωνία. Αγαπητέ Μιχάλη καλώς όρισες!»