5.5.19

Δήμαρχος Αριστοτέλη Ζουμπάς:Να ζητά ο υποψ. Δήμαρχος Αριστοτέλη Στ.Βαλιάνος την άδειά του για επίσκεψη με φωτογράφους... κτηρίων του Δήμου !!

"Συστάσεις" στον υποψ. Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο κάνει ο Δήμαρχος Γ. Ζουμπάς σχετικά με την επίσκεψη με ..φωτογράφους, κτηρίων του Δήμου Αριστοτέλη (συγκεκριμένα της μαθητικής εστίας του Δήμου στην Αρναία) και όταν  φωτογραφίζεται με ανθρώπους που έχουν την ευθύνη κάποιας δομής
Η Ανακοίνωση 
Για μια ακόμα φορά ο «χωρίς αρχές» υποψήφιος, Στέλιος Βαλιάνος, μεταχειρίζεται παλαιοκομματικές και επικίνδυνες μεθόδους, θέλοντας να κατηγορήσει τη σημερινή δημοτική αρχή.
Aφορμή στάθηκε η πρόσφατη επίσκεψή του και φωτογράφηση του στη μαθητική εστία του Δήμου.
Επισημαίνω τα εξής:
Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, όταν επισκέπτεται δομές του Δήμου με φωτογράφους, συμβούλους και παρατρεχάμενους, οφείλει προηγουμένως να έχει ζητήσει άδεια γι’ αυτό.
Επίσης, όταν φωτογραφίζεται με ανθρώπους που έχουν την ευθύνη κάποιας δομής, δεν μπορεί ταυτόχρονα, βασιζόμενος στην καλή τους πίστη, να τους εκθέτει, γιατί αν η δομή υπολειτουργεί, οι ίδιοι έχουν καταρχήν την ευθύνη. 
Πιστεύουμε όμως, ότι διαφορετικά αναφέρθηκαν τα όποια προβλήματα, πολλά από τα οποία έχουν λυθεί σε αγαστή συνεργασία με τη σημερινή δημοτική αρχή, και διαφορετικά παρουσιάστηκαν από τον ίδιο για λόγους μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.
Τον αφήνουμε να τον κρίνουν οι ίδιοι που τον υποδέχθηκαν και μίλησαν μαζί του καλοπροαίρετα.
Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε και εμπιστοσύνη και πολύ καλή συνεργασία με όλο το προσωπικό του Δήμου και θα καλούσαμε και τον ίδιο να αναλογισθεί ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τον όποιο στόχο μας και οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να μην τους χρησιμοποιούμε.
Γιώργος Ζουμπάς
Δήμαρχος Αριστοτέλη
Δείτε εδώ το άρθρο σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση της μαθητικής εστίας το 2015 συνολικού προϋπολογισμού 285.501,86 ευρώ

Στέλιος Βαλιάνος: Δομή που μετρά… 50.000 επισκέπτες, υπολειτουργεί!

 Την ανάγκη κτιριακής αναβάθμισης του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αρναίας και της Μαθητικής Εστίας και ενίσχυσης σε προσωπικό, τόνισαν στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο, οι επικεφαλής των δύο δομών, κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε ο επικεφαλής της «Ομοφωνίας».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος ξεναγήθηκε στους χώρους του ΚΠΕ που έχουν μέχρι σήμερα επισκεφθεί 50.000 μαθητές από όλη την Ελλάδα και ενημερωθηκε για τις λειτουργικές του ανάγκες και για τις δυνατότητες του με βάση και τη συνύπαρξη του με τις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας.»
Αμέσως μετά τόνισε ότι η «νέα Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τη σημασία του Κ.Π.Ε για την ανάπτυξη της περιοχής θα σταθεί αρωγός  στο έργο του και στην προσπάθεια ενίσχυσής του σε προσωπικό».
Ο κ. Βαλιάνος πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε να υπολειτουργεί μια Δομή που “μετράει” 50.000 επισκέπτες! Σήμερα, δυστυχώς, στη δομή απασχολείται το λιγότερο δυνατό προσωπικό, καθώς ο Δήμος φαίνεται να αδιαφορεί για τις ανάγκες του, με αποτέλεσμα να καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για την αποτελεσματική λειτουργία του. Η ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής απέναντι σε χρήσιμες δομές όπως το Κ.Π.Ε  Αρναίας,θα έπρεπε να είναι δεδομένη και όχι αναζητούμενη.»