10.6.19

2-3&4η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας (φωτο)


4η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας 

Οι μαθητές των σχολείων μας, το Σαββάτο 8/6 πρωταγωνίστησαν για τέταρτη βραδιά, στο Μαθητικό Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας,
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν μουσικοχορευτικά δρώμενα, θέατρο αλλά και χορωδία. Ειδικότερα, το 4ο Νηπιαγωγείο
Νέας Καλλικράτειας, παρουσίασε Μουσικό δρώμενο με τίτλο «Δέστο Αλλιώς», το 2Ο Δημοτικό Σχολείο Καλλικράτειας, παρουσίασε θεατρική παράσταση με τίτλο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών παρουσίασε θεατρική παράσταση με τίτλο «Σινέ.. Νοσταλγία» και τέλος το Γυμνάσιο Νέας Καλλικράτειας παρουσίασε θέατρο με τίτλο «Οδυσσεβάχ» και χορωδία με τίτλο ¨Νύχτα σπαρμένη μουσική και ποιήματα»
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς τους, για τις όμορφες παραστάσεις που έδωσαν!!!
 Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς

3η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Στην 3η ημέρα του 5ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας 2019 του Δήμου Νέας Προποντίδας, που πραγματοποιήθηκε εχθές Παρασκευή 7/6 στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, οι μαθητές έδωσαν την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους ν’ απολαύσουν θέατρο, μουσικοχορευτικά δρώμενα, τσίρκο, αλλά και παραδοσιακά παιχνίδια.
Ειδικότερα, συμμετείχε το ΚΔΑΠ Ν. Τρίγλιας, όπου παρουσίασε θέατρο με μουσική επένδυση με τίτλο "Τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας τότε", το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών,παρουσιάζοντας 7 θεατρικά σκετς με τίτλο "Ασφαλώς κυκλοφορώ", το Δημοτικό Σχολείο Σημάντρων με Μουσικοχορευτικά Δρώμενα με τίτλο "Το τσίρκο της θάλασσας" καθώς και το 1ο Δημοτικο Σχολείο Τρίγλιας που παρουσίασε θεατρική παράσταση με τίτλο "Η τελευταία μαύρη γάτα"
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, συνεχάρη όλους τους μαθητές που συμμετείχαν- οι οποίοι στο τέλος της παρουσίασης του προγράμματος τους βραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους- καθώς και τους γονείς, τους δασκάλους και τους διευθυντές των μαθητών.
Έπειτα, βράβευσε τους αθλητές της ομάδας στίβου του Δήμου Νέας Προποντίδας, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς και τον προπονητή τους Γιώργο Μποτσκαρίωφ.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας χαρακτηριστικά ανέφερε: Μπράβο, για την τόσο μεγάλη προσπάθεια, τις θυσίες, την επίπονη και επίμονη δουλειά που κάνουν όλο αυτό το διάστημα, για να πετύχουν όλες αυτές τις επιτυχίες τους! Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, τόσο στον Προπονητή του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Νέας Προποντίδας -κ. Γιώργο Μποτσκαρίωφ, ο οποίος αγωνίζεται μαζί με τους αθλητές του και είναι αυτός που τους βοηθάει να φθάσουν στη νίκη –όσο και στους γονείς των αθλητών οι οποίοι είναι σύμμαχοι και στηρίζουν τα παιδιά τους σ’ αυτή την πολύτιμη τους προσπάθεια!»
 Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς

2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας

Η 2η ημέρα του Μαθητικού Φεστιβάλ Θάλασσας του Δήμου Νέας Προποντίδας, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους παρευρέθηκαν στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες των Σχολείων του Δήμου μας ξεδίπλωσαν γι’ ακόμη μία φορά το ταλέντο τους και μας κατέπληξαν ευχάριστα με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσίασαν.
Στη χθεσινή παράσταση παρακολουθήσαμε το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας παρουσίασε θεατρικό «Η Γοργόνα. ο Τσίρος και η παρέα τους. Το Νηπιαγωγείο Πορταριάς παρουσίασε το Μιούζικαλ «Εγώ λατρεύω την ειρήνη» και το Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς πραγματοποίησε χορευτική παράσταση «Το νησί των συναισθημάτων».
 Σήμερα Παρασκευή 7/6/2019 το ΚΔΑΠ Νέας Τρίγλιας, θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με μουσική επένδυση με τίτλο «Τα παιχνίδια που έπαιξαν οι γονείς μας.. τότε», το 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέων Μουδανιών θα παρουσιάσει 7 θεατρικά σκετς με τίτλο «Το τσίρκο της θάλασσας» και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Τρίγλιας θα παρουσιάσει θεατρική παράσταση με τίτλο «Η τελευταία μαύρη γάτα».
 Ο Δήμαρχος 
Εμμανουήλ Καρράς