3.6.19

Ξεκίνησε αλλά δεν τελείωσε το 2ο Τουρνουά υποδομών.Ο καιρός τα χάλασε

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, την Κυριακή 2 Ιουνίου στην Γαλάτιστα, που ήταν αφιερωμένο στο σύλλογο ΑμεΑ, «Η Αγάπη», καθώς προσήλθαν οι 35 από τις 36 ομάδες.
 Ο καιρός όμως μας τα χάλασε και γύρω στις 12 το μεσημέρι, το τουρνουά διεκόπη λόγω έντονης βροχόπτωσης !

Η ΕΠΣ Χαλκιδικής και η Επιτροπή υποδομών προτίθεται να το συνεχίσει από εκεί που σταματάτησε. Έτσι λοιπόν προτείνει την επανάληψη του, το Σάββατο στις 8 Ιουνίου 2019 και πάλι στην Γαλάτιστα !
Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους υπεύθυνους των ακαδημιών των ομάδων και εφόσον το επιθυμούν οι περισσότεροι ,θα το συνεχίσουμε!
Ευχαριστούμε τον Χορηγό της εκδήλωσης Κ. Εδιάρογλου Ισαάκ , όλες τις ομάδες που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, τους αθλητές, τους γονείς , τους διαιτητές – ιδιαιτέρως τον νεαρό ανερχόμενο διαιτητή Παπαοικονόμου Βασ.- τους παρόχους Α βοηθειών. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γαλάτιστας για την παραχώρηση του γηπέδου και του στησίματος όλων των γηπέδων και όχι μόνο.! Τέλος να ευχαριστήσουμε τους Κ. Παπαοικονόμου Νικ. , Πλουμή Κων., Αθανασιάδη Γιωρ., Παπά Βασ., Διαμαντούδη Αθ. για την βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και όχι μόνο!