9.6.19

Με «Μακεδονία» σκέτο επίσημη τουριστική σελίδα των Σκοπίων - Επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ , γίνεται λόγος για «Macedonia Timeless» και «Macedonia's Official Tourism Website». Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "προδοτικής" συμφωνίας
Η κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει άμεσα. Οι λίγες ημέρες που της απομένουν στην εξουσία δεν της συγχωρούν κανένα άλλοθι αδράνειας, τονίζει η ΝΔ.

«Η προκλητική και θρασύτατη χρήση του όρου «Μακεδονία» από επίσημη ιστοσελίδα των Σκοπίων και μάλιστα για την τουριστική προβολή της γειτονικής χώρας, δικαιώνει με τον χειρότερο τρόπο την πρόβλεψη της Ν.Δ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζητά την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης:

«Ότι μετά την απαράδεκτη υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα να παραδώσει άνευ όρων στους γείτονες τη δήθεν «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα», ο όρος «Βόρεια» απλά θα εκφυλιστεί και θα ξεχαστεί. Η κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει άμεσα. Οι λίγες ημέρες που της απομένουν στην εξουσία δεν της συγχωρούν κανένα άλλοθι αδράνεια

Επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την ιστοσελίδα του τουριστικού οργανισμού των Σκοπίων που αναφέρει την γειτονική χώρα "Μακεδονία".
Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: 
"Λίγους μήνες μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και οι γείτονες το βιολί τους, την ακυρώνουν στην πράξη χρησιμοποιώντας επισήμως το όνομα Μακεδονία.
Για τον κ. Τσίπρα βέβαια πέρα βρέχει.

Για την Ελλάδα όμως νέα προβλήματα".