2.10.19

Το ταξίδι με το Αρχιπέλαγος, στον Τεχνοχώρο ΑΠΟΘΗΚΗ Νικήτης, φτάνει στον προορισμό του το Σάββατο 5 Οκτωβρίου με μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση στις 8 το βράδυ (φωτο).

Ο Τεχνοχώρος ΑΠΟΘΗΚΗ φιλοξενεί από το Σάββατο 29 Ιουνίου την εργασία "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" του Στράτου Καλαφάτη. Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του καταξιωμένου φωτογράφου, μετά την παρουσίαση στη Βιλα Καπαντζή και το Μέγαρο Ευνάρδου του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε  από τη Νικήτη την εγχώρια και ευρωπαϊκή της περιοδεία. 

Μια μοναδική έκθεση σε ένα concept που αιφνιδίασε .
Αλλα Το ταξίδι με το Αρχιπέλαγος, κάπου εδώ φτάνει στον προορισμό του. Μέσα από τα βλέμματα χιλιάδων επισκεπτών και εκατοντάδων μαθητών αρμένισε σε όλα τα μήκη και πλάτη του έξω και έσω κόσμου. Από τον Geoffrey στο San Francisco και τη Mitsuko στο Tokyo μέχρι την Adrianne στη Νέα Ζηλανδία και το Δημήτρη στα Άνω Πορόια.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν μαζί μας το θερινό αντίδωρο του Στράτου στη δοξολογία του Αρχιπελάγους αλλά και στη συγκινητική ευαισθησία των υποστηρικτών και χορηγών της ΑΠΟΘΗΚΗΣ. Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω το φίλο και ψυχαδελφό Stratos Kalafatis για τις μάχιμες και μαγικές στιγμές που μοιραστήκαμε.
Το Σάββατο μετά τις 8 το βράδυ, είστε όλοι καλεσμένοι για μια αποχαιρετιστήρια συνάντηση στην ΑΠΟΘΗΚΗ, πριν η αλμύρα στεγνώσει απ τη βροχή.
Η περιπλάνηση συνεχίζεται.