28.8.21

ΕΛ.ΑΣ. Εξιχνίαση ληστείας από το Τ.Α. Πολυγύρου σε βάρος ηλικιωμένου στον Αγ.Νικόλαο Χαλκιδικής.


Την εξιχνίαση ληστείας που διαπράχθηκε σε βάρος 76χρονου, μέσα στο σπίτι του, στον 'Αγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστες συνελήφθησαν και κρατούνται δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν οι δράστες - έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους - εισέβαλλαν στο σπίτι του θύματος, πιθανότατα από ανασφάλιστο παράθυρο ή πόρτα. Ασκώντας βια εναντίον του ηλικιωμένου, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, απέσπασαν 1.340 ευρώ, και εξαφανίστηκαν. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου έφτασαν στα ίχνη των δύο φερόμενων δραστών και τους συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον τους οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 28 Αυγούστου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου εξιχνιάσθηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ημεδαπού στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν 2 άτομα που με σωματική βία σε βάρος ηλικιωμένου αφαίρεσαν από την οικία του χρηματικό ποσό

Εξιχνιάσθηκε άμεσα μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ληστεία σε βάρος ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (27 Αυγούστου 2021) το βράδυ δύο αλλοδαποί άνδρες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο αλλοδαποί ενεργώντας από κοινού τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπήκαν στην οικία ηλικιωμένου ημεδαπού σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφού τον ακινητοποίησαν με σωματική βία, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 1.340 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση
Σμίκρυνση κειμένου
Μεγέθυνση κειμένου Εκτύπωση