31.8.21

ΤΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Να παρθούν τώρα μέτρα για την πλήρη και ουσιαστική λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς να μπει σε αναστολή ή να απολυθεί κανένας εργαζόμενος».




 Ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία αναμένεται να βρεθεί το Νοσοκομείο Πολυγύρου από την 1η Σεπτέμβρη ζήτησε η Τομεακή Επιτροπή Χαλκιδικής του ΚΚΕ, καθώς δημοσιεύματα για μεγάλο αριθμό υγειονομικών του Νοσοκομείου που θα τεθούν σε αναστολή.

Η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚε, σημειώνει ότι το Νοσοκομείο του Πολυγύρου, «ήδη βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με

τεράστιες ελλείψεις και κενά λόγω της εγκληματικής υποχρηματοδότησης που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις, όπως και η σημερινή. Η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη που η κυβέρνηση στέλνει στο σπίτι τους δεκάδες υγειονομικούς».


Όπως καταγγέλλει η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ ο Διοικητής του νοσοκομείου, αρνήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν, με την γραμματέα του να δηλώνει ότι «αν η ΤΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ θέλει να ενημερωθεί, τότε να το κάνει από τον υπουργό Υγείας και την κυβέρνηση! Ο Διοικητής δεν θα συναντηθεί με κανέναν!».


Όπως σημειώνει η Οργάνωση «την ίδια ώρα λοιπόν που ο λαός της περιοχής βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ήδη υποστελεχωμένο Νοσοκομείο, κάτω από τις ανάγκες του, με δεκάδες κενά λόγω της υποχρηματοδότησης των κυβερνήσεων, την ίδια ώρα που θα τεθούν σε αναστολή δεκάδες υγειονομικοί την ίδια ώρα η Διοίκηση του Νοσοκομείου Πολυγύρου επιλέγει να "κρύψει" τη γύμνια του Νοσοκομείου.


Απαιτούμε να παρθούν τώρα μέτρα για την πλήρη και ουσιαστική λειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς να μπει σε αναστολή ή να απολυθεί κανένας εργαζόμενος».

 Πηγή 902.gr


Foto fb