18.10.21

Δήμσς Προποντίδας - Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής μέσω τηλεδιάσκεψης στις 20/10/2021 _Τα 58 Θέματα


Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ν. Προποντίδας,  μέσω τηλεδιάσκεψης στις 20/10/2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας epresence.gov.gr.

 Θέματα ημερήσιας διάταξης:


1. «Σύνταξη σχεδίου Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Δήμου Ν. Προποντίδας έτους 2022»
2. «Σύνταξη σχεδίου Προϋπολογισμού Δήμου Νέας Προποντίδας έτους 2022»
3. Σύνταξη σχεδίου διόρθωσης 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Δήμου Ν. Προποντίδας οικονομικού έτους 2021.
4. Έγκριση του από 13/10/2021 Πρακτικού της Επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων σύμφωνα με τον Ν. 4412/2016 που αφορά στην εξέταση της με αρ. πρωτ. 35480/11-10-2021 ένστασης της ατομικής επιχείρησης ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ  κατά της υπ' αρ. πρωτ. 926/2021 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Νέας Προποντίδας με την οποία εγκρίθηκε το Πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής, των τεχνικών προσφορών και των οικονομικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ».
5. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία Εκκένωσης  και μεταφοράς  βοθρολυμάτων  της ΔΕ Καλλικράτειας του  Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV:90640000-5 ).
6. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία Εκκένωσης  και μεταφοράς  βοθρολυμάτων  της ΔΕ Μουδανιών του  Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV:90640000-5 ).
7. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσία Εκκένωσης  και μεταφοράς  βοθρολυμάτων  της ΔΕ Τρίγλιας του  Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV:90640000-5 ).
8. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΔΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ». (CPV:63712000-3)
9. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ  ΣΤΗ ΔΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ». (CPV: 63712000-3).
10. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ  ΣΤΗ ΔΕ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ». (CPV: 63712000-3).
11. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΟΧΗΜΑ  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗΣ  ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ  ΣΤΗ ΔΕ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ». (CPV: 63712000-3).
12. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υλικών ύδρευσης - άρδευσης ΔΕ Καλλικράτειας  του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 44160000-9).
13. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υλικών ύδρευσης - άρδευσης ΔΕ Μουδανιών  του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 44160000-9).
14. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υλικών ύδρευσης - άρδευσης ΔΕ Καλλικράτειας  του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 44160000-9).
15. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο « Προμήθεια υλικών ύδρευσης - άρδευσης ΔΕ Μουδανιών  του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 44160000-9).
16. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο « Προμήθεια υλικών ύδρευσης - άρδευσης ΔΕ ΤΡΙΓΛΙΑΣ  του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 44160000-9).
17. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ»
18. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΟΚΕΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ»
19. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
20. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
21. Καθορισμός όρων μίσθωσης ακινήτου στην Κοινότητα Ν. Μουδανιών το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την στέγαση του Γραφείου Περιουσίας του Τμήματος Εσόδων -0 Περιουσίας του Τμήματος Εσόδων – Περιουσίας της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ν. Προποντίδας.
22. Έγκριση πρακτικών της επαναληπτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου ΚΑΠΗ στην Κοινότητα Νέας Καλλικράτειας.
23. Άσκηση αίτησης θεραπείας κατά του από 19-8-21 πρακτικού της Επιτροπής του άρθρου 11 του ΠΔ 71/2020.
24. Μη άσκηση έφεσης κατά της υπ΄ αρ. 5/2021 απόφασης του Ειρηνοδικείου Βασιλικών και κατά της Εριφύλλης Παπαδοπούλου.
25. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια ανταλλακτικών για την γεννήτρια όζοντος της Μονάδας Αρσενικού της  Κοινότητας Ν. Τρίγλιας της ΔΕ Τρίγλιας  του Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 42981000-6).
26. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Μεμβρανών Στεγανοποίησης Αρδευτικής Δεξαμενής της Κοινότητας  Πετραλώνων ΔΕ Τρίγλιας» (CPV : 44176000-4).
27. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Χλοοκοπτικών Μηχανημάτων ΔΕ Μουδανιών του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 16310000-1).
28. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Χλοοκοπτικών Μηχανημάτων ΔΕ Μουδανιών του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 16310000-1).
29. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Χλοοκοπτικών Μηχανημάτων ΔΕ Καλλικράτειας του   Δήμου Ν. Προποντίδας». (CPV: 16310000-1).
30. Ανάκληση της υπογραφείσας σύμβασης κατασκευής του έργου «Επισκευή δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Μουδανιών» (αρ. μελ.33/2021)
31. Ανάκληση της υπογραφείσας σύμβασης κατασκευής του έργου «Επισκευή δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Τρίγλιας» (αρ. μελ.32/2021)
32. Ανάκληση της υπογραφείσας σύμβασης κατασκευής του έργου «Επισκευή δικτύου ύδρευσης Δ.Ε. Καλλικράτειας» (αρ. μελ.34/2021)
33. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο: «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ν. ΤΕΝΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ».
34. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ»
35. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ»
36. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ»
37. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ»
38. Πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τον Δήμο Νέας Προποντίδας του Νομού Χαλκιδικής σε αντικατάσταση αυτού που έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.
39. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη «Τοποθέτηση Φωτιστικού σώματος σε υφιστάμενη κολόνα στην περιοχή Άνω Βεργιάς Σωζόπολης της Δ.Ε. Καλλικράτειας   του Δήμου Ν. Προποντίδας».
40. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για τη δαπάνη «Μετατόπιση κολόνας στον αγροτικό δρόμο της Κοινότητας Ζωγράφου – Πορταριάς του Δήμου Ν. Προποντίδας»
41. Έκδοση εντάλματος προπληρωμής για δαπάνες «Ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο., ταχογράφων και μεταβίβασης της άδειας κυκλοφορίας  οχημάτων στο όνομα του Δήμου Νέας Προποντίδας»
42. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση - επισχετικά με τις συμπτύξεις και καταργήσεις των τμημάτων σκευή δικτύου ομβρίων υδάτων, φρεατίων Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ»
43. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση - επισκευή δικτύου ομβρίων υδάτων, φρεατίων Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ»
44. Έγκριση της υπ’ αριθμ.62/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, σχετικά με την «Έγκριση οικονομικού απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, οικονομικού έτους 2020».  
45. Έγκριση της υπ’ αριθμ.46/2021 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, σχετικά με την «Έγκριση οικονομικού απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ν. Προποντίδας, οικονομικού έτους 2020».
46. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση - επισκευή δικτύου ομβρίων υδάτων, φρεατίων Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ»
47. Έγκριση του πρακτικού (εγγυήσεις) ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν στο πλαίσιο διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ»
48. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Χλοοκοπτικών Μηχανημάτων Δ.Ε. Τρίγλιας του Δήμου Ν. Προποντίδας» (CPV: 16310000-1).
49. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της εργασίας με τίτλο «Συντήρηση Πάρκου της Κοινότητας Νέας Τρίγλιας του Δήμου Ν. Προποντίδας» (CPV: 77313000-7).
50. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Δ.Ε. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ» (CPV: 16800000-3)
51. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Δ.Ε. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ» (CPV: 16800000-3)
52. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Δ.Ε. ΤΡΙΓΛΙΑΣ» (CPV: 16800000-3)
53. Καθορισμός Περιγραφής και Προϋπολογιζόμενης Δαπάνης για την απευθείας ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ»     (CPV: 24410000-1, 24450000-3)
54. Καθορισμός των όρων του διαγωνισμού εκμίσθωσης κοινόχρηστου χώρου  στην Κοινότητα Φλογητών για την τοποθέτηση ομπρελών και τραπεζοκαθισμάτων.
55. Διαγραφές ή μη τελώ ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης Δ.Ε. Μουδανιών.
56. Διαγραφές ή μη τελών ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης Δ.Ε. Τρίγλιας.
57. Διαγραφή ή μη ποσών που αφορούν χρέωση ΔΤ, ΔΦ & ΤΑΠ.
58. Εξέταση αίτησης σχετικά με αναδρομικές χρεώσεις  δημοτικών τελών  


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Εμμανουήλ Καρράς
Δήμαρχος