21.12.21

Δεν γίνονται μαθήματα σε σχολεία του Δήμου Ν.Προποντίδας λόγω διακοπών ρεύματος (Θέρμανσης) ,άλλα εγκαινιάζουν σύγχρονα Κλειστά Γυμναστηρία !


 Διακοπή μαθημάτων πάλι ανακοίνωσε ο Δήμος Ν.Προποντίδας αυτή τη φορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Καλλικράτειας την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος. Χθές 'τσιούρμο' πολιτικών , αυτοδιοικητικών  παρέλασε για τα εγκαίνια του κλειστού Γυμναστηρίου παρουσία του Υφυπουργου Αυγενάκη (εδω). Εκεί μάλλον θα έχει γεννήτρια σε περίπτωση διακοπής ρεύματος Στα σχολεία  δεν είναι απαραίτητη !!



Ανακοίνωση του Δήμου

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Καλλικράτειας, αφού λόγω της διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν θα υπάρχει θέρμανση στο σχολείο..

Διακοπή μαθημάτων στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, λόγω διακοπής ρεύματος.

Την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στο 3ο Νηπιαγωγείο Νέων Μουδανιών, αφού λόγω της διακοπής ρεύματος στην περιοχή, δεν θα υπάρχει θέρμανση στα σχολεία.