18.12.21

Ψηφοφορία του ΠΣΑΤ:Κορυφαία Αθλήτρια με Αναπηρία ΣΜΑΡΑΓΔΗ Στέλλα (στίβος) καταγωγή από Νικήτη .

 


Οι Κορυφαίοι του ελληνικού Αθλητισμού για το 2021 μετά την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ

Κορυφαία Αθλήτρια με Αναπηρία: ΠΟΙΜΕΝΙΔΟΥ Δωροθέα (τοξοβολία), ΣΜΑΡΑΓΔΗ Στέλλα (στίβος) καταγωγή από Νικήτη , ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Αλεξάνδρα (κολύμβηση)
Με μεγάλη συμμετοχή των Αθλητικών Συντακτών, μελών του ΠΣΑΤ, ολοκληρώθηκε την  Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, η ψηφοφορία για την ανάδειξη των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού το 2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30.  

Στέλλα Σμαραγδή

Είναι τιμή μου να βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία τριάδα των αθλητριών με αναπηρία για το 2021 μαζί με τις Dorothea Poimenidou και Alexandra Stamatopoulou .
Ευχαριστώ πολύ τους αθλητικούς συντάκτες και τα μέλη του ΠΣΑΤ που με ψήφισαν.
Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους αθλητές και εύχομαι με υγεία να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τους στόχους μας και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα μας σε αγώνες και την νέα χρονιά.

  Ο πρωταθλητής Νίκολαος Χριστοδουλής από τον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής πέτυχε  ακόμη μία διάκριση. Για  Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν υποψήφιος στους καταλόγους για τα βραβεία του ΠΣΑΤ . Η συμμετοχή του στους καταλόγους πραγματοποιήθηκε   με τη κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ευρωπαϊκού Ρεκόρ   στα  5000m τo 2021