20.2.22

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15

 


Σήμερα έγινε γνωστό στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ότι ο δράστης συνελήφθη και κρατείται. Συγκεκριμένα, η σύλληψη του έγινε αργά το βράδυ στην Ομόνοια, όταν προσπαθούσε να κλέψει ένα μαγαζί και μαχαίρωσε τον καταστηματάρχη. Δείγμα του πόσο σοβαρό κίνδυνο διέφυγε ο πιτσιρικάς, που κατάφερε να ξεφύγει.

Η ταυτοποίηση έχει γίνει ήδη και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της.

Πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν που δρα στα Βόρεια Προάστια. Λίγο μετά τις 2, χθες το μεσημέρι, ο 15χρονος επέστρεφε από έναν αγώνα της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ και πήγαινε στο φροντιστήριό του, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Ειρήνης στην Πεύκη. Ο σεσημασμένος κακοποιός τον πλησίασε, άρχισε να τον βρίζει ζητώντας του να βγάλει τη φόρμα και το μπουφάν με τα διακριτικά της ΑΕΚ και στη συνέχεια τον απείλησε με μαχαίρι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να σκίσει το μπουφάν του βάζοντας το μαχαίρι στο μπράτσο του παιδιού. Ο 15χρονος κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει από τον χούλιγκαν. Λίγη ώρα αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης αναγνωρίζοντας από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί τον δράστη.