10.2.22

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΝΑΝΗΠΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ · - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


 Χθες 09/02/22 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση της ομάδας Εθελοντών Ανανηπτών Πολυγύρου, για την ενημέρωση και τον προσδιορισμό των δράσεων .

Μεταξύ των υπολοίπων, αποφασίστηκε ότι είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ομάδα Πιστοποιημένων Εθελοντών Ανανηπτών που θα (ΕΠΑΝ)εκπαιδευτεί και θα είναι σε θέση να παρέχει βοήθεια σε όποιον κάτοικο ή επισκέπτη του δήμου μας χρειαστεί, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αναγκαία - εξειδικευμένη ομάδα του Ε.Κ.Α.Β.

Για τον σκοπό αυτό, καλούμε τους κατοίκους του δήμου Πολυγύρου, οι οποίοι 

 είναι ήδη πιστοποιημένοι ανανήπτες/εκπαιδευτές ανανηπτών ή έχουν λάβει οποιαδήποτε εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών ή  απλώς ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στις πρώτες βοήθειες να στείλουν e-mail, ώστε να συμμετέχουν στις (ΕΠΑΝ)εκπαιδεύσεις και στη δράση μας, εφόσον το επιθυμούν.

 Είναι σημαντικό, να συμμετέχουν στην ομάδα άτομα από διαφορετικές κοινότητες του δήμου Πολυγύρου, ώστε να μπορούν να παρέχουν βοήθεια σε περιστατικά, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές του δήμου μας.

 Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα είναι εθελοντική! Ο καθένας μας αφιερώνει όσο χρόνο και ενέργεια θέλει και του επιτρέπει το πρόγραμμά του.

 Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε να στείλτε στο e-mail: epanpolygyros@gmail.com