4.2.22

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σιθωνίας 8 Φεβρουαρίου 2022 και με θέμα τις υποθέσεις αντιδικιών εκατομμυρίων μεταξύ του Δήμου Σιθωνίας και της εταιρίας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ


Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας,  την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 και  με θέμα τις υποθέσεις αντιδικιών εκατομμυρίων  μεταξύ του  "μπατιρημένου"Δήμου Σιθωνίας και της εταιρίας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ  

Την Δευτέρα 7/2/22 θα πραγματοποιηθεί  και συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου με θέμα 1) Αίτηση της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»(έγινε διόρθωση).  και  καμία ενημέρωση από συμπολίτευση και αντιπολίτευση 
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη της, σε τακτική συνεδρίαση, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:30μ.μ., η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις διατάξεις:

Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων είναι τα κάτωθι:

1. Ορισμός Δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης σε υποθέσεις αντιδικιών μεταξύ του Δήμου Σιθωνίας και της εταιρίας “ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” και συνδεδεμένων μ’ αυτήν εταιριών (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

    2. Ορισμός Δικηγόρου για παράσταση του Δήμου Σιθωνίας ενώπιον του Εφετείου Θεσσαλονίκης – Τμήμα Δ΄ Τριμελές κατά τη δικάσιμο της 14.2.2022 επί εφέσεως του ΣΥΝΠΕ - Οικοδομικός Συνεταιρισμός Διδακτικού Προσωπικού Α.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης» (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

    3. Ορισμός Δικηγόρου για άσκηση και συζήτηση ενώπιον του Κτηματολογικού δικαστή Πρωτοδικείου Χαλκιδικής αίτησης διόρθωσης ανακριβούς πρώτης κτηματολογικής έγγραφης με φερόμενο κύριο «ΑΓΝΩΣΤΟ» για το υπ’ αριθμ. ΚΑΕΚ 490690301037/0/0 ακίνητο κυριότητας του Δήμου Σιθωνίας – οικόπεδο με σχολικό κτίριο νηπιαγωγείου Δημοτικής Κοινότητας Συκιάς (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

    4. Ορισμός Δικηγόρου για παράσταση του Δήμου Σιθωνίας ενώπιον του Εφετείου Θεσσαλονίκης – Τμήμα Γ΄ Μονομελές κατά τη δικάσιμο της 21.2.2022 επί εφέσεως 9 εργαζόμενων του Δήμου Σιθωνίας (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

    5. Συγκρότηση επιτροπής εξέτασης ενστάσεων και προσφυγών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, έτους 2022(Εισηγ.:κα Καραδήμου Δήμητρα)

    6. Πρόσληψη Επιστημονικού Προσωπικού στα πλαίσια του Προγράμματος του ΟΑΕΔ Επιχορήγησης για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών (Εισηγ.: κ. Δημαράς Δήμος)

    7. Έγκριση της υπ’αριθ.8/2022 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π. «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΡΩΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με θέμα «1η υποχρεωτική αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2022» (Εισηγ.: κ. Φάλκος Αντώνιος)

    8. Ορισμός υπολόγου εντάλματος προπληρωμής (ΔΕΔΔΗΕ: επέκταση δικτύου ΦΟΠ) (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)

    9. Επιστροφή χρηματικού ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέν (Εισηγ.: κ. Δήμαρχος)



                                              

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

 Ντέμπλας Κυπαρίσσης    
Δευτλερα 



ΔΗΜΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑΣ : ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7/2/22 ( Αίτηση Πόρτο Καρράς)


 ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ)

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε τακτική μεικτή συνεδρίαση, του Σώματος που θα γίνει δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-presence.gov.gr την Δευτέρα, 07/02/2022 και ώρα 14:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων

του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης [είσοδος αποκλειστικά από την πίσω πλευρά, πλησίον Δημαρχείου Σιθωνίας].

Με φυσική παρουσία μπορούν να παρευρίσκονται οι όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο. Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετέχουν όσοι δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ή δεν επιθυμούν να έχουν φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης.

Το θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως είναι τα κάτωθι:

1) Αίτηση της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

(Εισηγητής: Δήμαρχος)


    Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


ΔΑΛΑΒΙΤΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ     

(Εισηγητής: Δήμαρχος)