21.3.22

Δήμος Πολυγύρου: Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 24 Μαρτίου 2022

 


Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου, θα προαγματοποιηθεί στις 24 Μαρτίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο Πολυγύρου, με τα παρακάτω θέματα:

1. Απόφαση για ένταξη του έργου με τίτλο «Διαχείριση αστικών λυμάτων σε οικισμούς του Δήμου Πολυγύρου» στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και

Ανθεκτικότητας
2. Παραλαβή μελέτης με τίτλο «Υδραυλική μελέτη κατασκευής εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και αγωγού μεταφοράς λυμάτων οικισμού Μεταμόρφωσης Δήμου Πολυγύρου»
3. Παραλαβή μελέτης με τίτλο «Στατική μελέτη – Ηλεκτρομηχανολογική μελέτη κατασκευής αντλιοστασίου συγκέντρωσης λυμάτων και Τ.Δ. οικισμού Μεταμόρφωσης»
4. Ανόρυξη ερευνητικών – παραγωγικών γεωτρήσεων σε περιοχές των Δ.Ε. Πολυγύρου, Δ.Ε. Ανθεμούντα, Δ.Ε. Ορμύλιας Δήμου Πολυγύρου λόγω του κατεπείγοντος.
5. Έγκριση 1ου ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (βάση της διαδικασίας του άρθρου 117 του ν. 4412/2016) για την ανάδειξη αναδόχου για την εκπόνησης υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου του Δ.Δ. Πολυγύρου»
6. Κατακύρωση αποτελέσματος για τον διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια Τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Πολυγύρου και των ΝΠ για δύο έτη
7. Κατακύρωση αποτελέσματος για τον διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια Καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Πολυγύρου και των ΝΠ για δύο έτη

http://www.polygyros.gr/index.php/el/enimerosipolitwn/anakoinoseis/3570-2022-03-21-11-27-23