13.10.23

Ο Αστέριος Ζωγράφος για τις εκλογές:Αντιμετωπίσαμε εμπάθεια ,μικροπρέπειες, συκοφαντίες και ψέματα μέσα από χυδαία έντυπα και δημοσιεύσεις με κρυπτόμενους ηθικούς αυτουργούς.

 


Φίλες και φίλοι.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδίας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη, σας στο πρόσωπο μου και τους συνεργάτες μου , όλα αυτά τα χρονιά της θητείας μου ως Δήμαρχος Πολυγύρου.
Θέλω ιδιαίτερα δε, να σας ευχαριστήσω και για την στήριξη σας στον συνδυασμό μας «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ» και κατά τις τελευταίες εκλογές.
Πρέπει να ξέρετε ότι δώσαμε, μαζί με πολλά νέα παιδιά, έναν ανιδιοτελή, καθαρό και τίμιο αγώνα με αξιοπρέπεια, όραμα και προοπτική.
Παρόλα ταύτα αντιμετωπίσαμε εμπάθεια ,μικροπρέπειες, συκοφαντίες και ψέματα μέσα από χυδαία έντυπα και δημοσιεύσεις με κρυπτόμενους ηθικούς αυτουργούς.
Συνειδητά δεν ανταποδώσαμε και δεν πέσαμε στο επίπεδο κάποιων, αν και είχαμε πολλές αλήθειες να πούμε.
Σας καλώ λοιπόν σήμερα να καταδικάσετε οτιδήποτε προάγει τον διχασμό και την φαυλότητα, και να επιλέξετε αυτό που με καθαρότητα και εντιμότητα θα πάει τον Δήμο ένα βήμα μπροστά.
Η παράταξη μας «ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ», με νέα πρόσωπα, και πάντα στο πλευρό σας, θα συνεχίσει την πορεία της από τα έδρανα της αντιπολίτευσης συμβάλλοντας θετικά και δημιουργικά στην πορεία του Δήμου .
Σας ευχαριστώ πολύ.
Αστέριος Ζωγράφος
Δήμαρχος Πολυγύρου.