10.10.24

Αντιπολίτευση Δήμου Σιθωνίας :Αθώωση για τα ρέματα της Νικήτης -500 οικοδ. άδειες θα ήταν άκυρες και πρόστιμα εκατομμύριων στον Δήμο -Η Δημοτική Αρχή αρνητική σε δικηγόρο υπεράσπισης.

 


Σύμφωνα με ανάρτηση στο Fb της Αντιπολίτευσης του Δήμου Σιθωνίας εδώ  δημοτικοί σύμβουλοι ( και υπάλληλος του Δήμου) δικαιώθηκαν με απόφαση δικαστηρίου γιατί υπερασπίστηκαν συμφέροντα του Δήμου και της Νικήτης από τις καταγγελίες γνωστών και μη εξαιρετέων που οι ίδιοι υπέγραψαν τα ρυμοτομικά σχέδια από το 1970 μέχρι και το 1994 προσπάθησαν να διαλύσουν ένα χωριό ολόκληρο και κατ´ επέκταση τον Δήμο

Στην υπόθεση αρνητικός και ο Δήμαρχος κ. Μαλλίνης Ιωάννης για τον ορισμό δικηγόρου υπεράσπισης στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Η ανάρτηση

Δεν φοβηθήκαμε πότε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου και των πολιτών!!!

Είναι εγκεκριμένοι δρόμοι των ρυμοτομικών σχεδίων της Νικήτης και όχι ρέματα όπως καταγγέλθηκε και πήγαμε κατηγορούμενοι!! (Γιουβαρλακη Αικατερίνη , Ψηλογιαννης Γεώργιος , Καραδημου Δήμητρα).

Μιλάμε για πάνω από 500 οικοδομικές άδειες που θα ήταν άκυρες , επενδύσεις εκατομυρίων ευρώ στον αέρα , και ο Δήμος θα αναγκαζόταν να δώσει πάνω από 40εκ ευρώ σε αποζημιώσεις και σε έργα υποδομής!!!

Μετά την αθώωση μας αυτό δεν αμφισβητείται πλέον!!!

Ευχαριστούμε θερμά τους μάρτυρες που προσήλθαν και κατέθεσαν υπέρ του δήμου και της Νικήτης , κ. Καζανη Χριστοφορο και κ. Τζιτζιο Ιωάννη.

Αυτοί οι ‘κάποιοι’ γνωστοί και μη εξαιρεταίοι που οι ίδιοι υπέγραψαν τα ρυμοτομικά σχέδια από το 1970 μέχρι και το 1994 προσπάθησαν να διαλύσουν ένα χωριό ολόκληρο και κατ´ επέκταση τον Δήμο , δεν τα κατάφεραν όμως .

Παρεπιπτόντως ο κ. Μαλλίνης Ιωάννης ήταν αρνητικός για τον ορισμό δικηγόρου υπεράσπισης μας στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Τα συμπεράσματα δικά σας.


foto από youtube https://www.youtube.com/watch?v=jswj3x7VYaw