8.10.24

Τι συμβαίνει στο Δήμο Σιθωνίας? -Άλλη μια παραίτηση από τον Συνδυασμό του Δημάρχου και συγκεκριμένα του Προέδρου Ν.Μαρμαρά .

 


Δεν έκλεισε χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής  και 6 μήνες μετά την παραίτηση     του Μελίσση  Δημητρίου  ‘’κατά τόπον’ Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Τορώνης  ( εδώ )παραίτηση υπέβαλε και ό  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας  Ν.Μαρμαρά Ψηλογιάννης Αριστοτέλης ( από τον συνδυασμό του Δημάρχου)   η οποία έγινε αποδεχτή και την  θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Λενιτσάς Γεώργιος του Ιωάννου


Η ΑΠΟΦΑΣΗ 


....4.Την από 2-10-2024 έγγραφη δήλωση υποβολής παραίτησης του κ. Ψηλογιάννη Αριστοτέλη του Ιωάννου, Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας που καταχωρήθηκε στο γενικό πρωτόκολλο με αριθμό 23152/02-10-2024.

                                    Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε  

   

 Α. Αποδεχόμαστε την παραίτηση του κ. Ψηλογιάννη Αριστοτέλη του Ιωάννου, από τη θέση του Προέδρου και του Συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Νέου Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας του Συνδυασμού «ΣΙΘΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ».

Β. Τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Λενιτσάς Γεώργιος του Ιωάννου σύμφωνα με την αρ. 26/2023 Απόφαση Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής και τις διατάξεις της παρ.

1 του άρθρου 79 του ν. 3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει μέχρι σήμερα.

      Η παρούσα Απόφαση να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων, στην ιστοσελίδα του

Δήμου και στο πρόγραμμα ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’.

        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΛΛΙΝΗΣ ΓΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ


Η απόφαση εδώ