5.10.21

Δημοτικό Συμβούλιο Σιθωνίας 11/10/21 με τηλεδιάσκεψη

 


Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Σιθωνίας, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, σε τακτική δια τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση στις 11/10/2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 μ.μ.στην ηλεκτρονική 

Τα θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως είναι τα κάτωθι: 

1) Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από Τ.Π. και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την εκτέλεση του έργου «Έργα αναβάθμισης εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Νικήτης και Νέου Μαρμαρά Δήμου Σιθωνίας».

(Εισηγητής: Δήμαρχος)

2) Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από Τ.Π. και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την εκτέλεση του έργου «Ανάπτυξη της υπαίθρου-αγροτική οδοποιία Δήμου Σιθωνίας».

(Εισηγητής: Δήμαρχος)

3) Αποδοχή όρων επενδυτικού δανείου από Τ.Π. και Δανείων, ενταγμένου στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση ύδρευσης Δήμου Σιθωνίας».

(Εισηγητής: Δήμαρχος)

4) Ψήφιση σχεδίου του Δήμου Σιθωνίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από σεισμούς με την κωδική ονομασία «Εγκέλαδος» στα πλαίσια του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με την συνθηματική λέξη «Ξενοκράτης».

(Εισηγητής: κ. Κέντρος Γεώργιος, Αν. Πρ/μενος Πολιτικής Προστασίας)

5) Ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση του Ν.Π. Τουριστικές Επιχειρήσεις Τορώνης Δημοτική Α.Ε..

       (Εισηγητής: κ. Μαλλίνης Ιωάννης, Πρόεδρος Δημοτικής Α.Ε.)

6) Καθορισμός αμοιβών δικηγόρων για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης (άρθρο 72 π1ιε Ν. 3852/2010) (ΑΡ. 233/2021 απόφ. Ο.Ε.). 

(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

7) Καθορισμός αμοιβών δικηγόρων για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης (άρθρο 72 π1ιε Ν. 3852/2010) (ΑΡ. 251/2021 απόφ. Ο.Ε.). 

(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

8) Καθορισμός αμοιβών δικηγόρων για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης (άρθρο 72 π1ιε Ν. 3852/2010) (ΑΡ. 252/2021 απόφ. Ο.Ε.). 

(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)

9) Καθορισμός αμοιβών δικηγόρων για το χειρισμό ζητήματος ιδιαίτερης σημασίας για τα συμφέροντα του Δήμου απαιτούμενου εξειδικευμένης γνώσης (άρθρο 72 π1ιε Ν. 3852/2010) (ΑΡ. 257/2021 απόφ. Ο.Ε.). 

(Εισηγητής: Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)



                     Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου


                        ΔΑΛΑΒΙΤΣΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ