29.12.22

Επιμελητήριο Χαλκιδικής Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Νικήτη & Ν.Καλλικράτεια 28/12/22

 

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής συνεχίζονται, ανεβάζοντας το κέφι και προσφέροντας πολλές εκπλήξεις σε παιδιά και μεγάλους!
Στην εκδήλωση της Νικήτης συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης και τα μέλη Δ.Σ. Δημήτρης Κρημνιανιώτης και Χολογκούνης Γιώργος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νικήτης Κωνσταντίνα Κούρα (& ΕΕΝΝ ΣΙΘΩΝ) ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων .

Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου , ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΣΤΙΚΑΣ καθώς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος ΠΟΞ
Γρηγόρης Τάσιος.
Συμμετείχαν και οι Σύλλογοι Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Νικήτης &Σύλλογος Γυναικών Νικήτης


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Καλλικράτεια την ίδια ημέρα, σε γιορτινή ατμόσφαιρα και πλούσιο στολισμό, το παρών έδωσε και εκεί ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής @ΓιάννηςΚουφίδης με το μέλος @Korinazolla. Συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής @ΑπόστολοςΠάνας, τα νέα μέλη ΔΣ του Συλλόγου Νέων Επαγγελματιών Καλλικράτειας, Γιώργος Μαλάς, Μάριος Χατζής, Νίκος Σταματιάδης, Δημήτρης Τσιλόπουλος ενώ οι γυναίκες από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής είχαν ετοιμάσει πολλά και πλούσια γιορτινά κεράσματα για τους επισκέπτες.

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Halkidiki Chamber








Σοκολάτες και γλειφιτζούρια, χειροποίητα κοσμήματα , δωράκια για μικρούς και μεγάλους. Σας περιμένουμε και σήμερα το απόγευμα 29/12/22 πίσω από το δημοτικό σχολείο. Καλές γιορτές!