10.12.22

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής, της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ σε συνεργασία με τον ΣΔΠΧαλκιδικής

 


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής, της Επιτροπής Διαιτησίας/ΕΠΣΧ σε συνεργασία με τον ΣΔΠΧαλκιδικής ! Στις εξετάσεις που έγιναν στις 9/12/2022 πέτυχαν και οι 6 (έξι) φοιτούντες και ονομάστηκαν διαιτητές !
Διακρίνονται ο Τσορλιανός Γιάννης Πολύγυρος , ο Χοτζόλλι Μαρτίν Φώκαιες , ο Άρνης Ιωάννης Φώκαιες , ο Πάνου Λάζαρος πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας, Εθνικός Παρατηρητής Διαιτησίας 3ης, Μήτσιου Γεώργιος Πολύγυρος , ο Ράπτης Βασίλης Υπεύθυνος Σχολών Διαιτησίας, πρόεδρος ΣΔΠΧ & Εθνικός Εκπαιδευτής 3ης , Κουκουβίνος Χρίστος Νέα Σκιώνη , Η Χατζοπούλου Νεφέλη Πολύγυρος και Δαγκλής Χρήστος περιφερειάρχης διαιτησίας Κεντρικής Μακεδονίας Εθνικός Εκπαιδευτής και Παρατηρητης και εκπρόσωπος της ΚΕΔ για τις εξετάσεις των υποψηφίων διαιτητών της Σχολής Ευχόμαστε στους νέους διαιτητές επιτυχημένη σταδιοδρομία καθώς έχουν διάθεση και θέληση ! Θα είμαστε κοντά τους λειτουργικά όπως φυσικά και σε όλους τους διαιτητές μας στη Χαλκιδική ! Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες διαιτητές και σόλους τους συντελεστές της σχολής διαιτησίας Σας περιμένουμε στην επόμενη σχολή διαιτησίας !


 Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής Εδρα Πολυγυρος