31.1.19

''Amber Alert " για τους τρεις ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Βουλευτές της Πιερίας!!


Το «τρίο» των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Πιερίας, (Μπέττυς Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή και Αστέριου Καστόρη) που για κάποιους αναζητείται και για άλλους καταζητείται, έχει πεθάνει πλέον πολιτικά…!
Περιπολικό φυλάττει μόνιμα τα… άδεια από τους βουλευτές γραφεία τού Σύριζα Πιερίας
Οι φίλοι τού… λαού Συριζαίοι έχουν ανάγκη προστασίας;;;
Νοιώθουν ένοχοι; Τότε καλά κάνουν! Οι ενοχές τον άνθρωπο τον καταρρακώνουν.
Εάν νοιώθουν όμως φόβο, εξ’ ου και η προστασία των λαόφιλων
Συριζαίων από τον… λαό, τότε μάλλον θα ζούνε με αυτόν. Κάποτε όμως θα πάψουν να είναι βουλευτές, δηλαδή σε λίγες μετρημένες ημέρες, και τότε ή θα αλλάξουν τόπο κατοικίας ή θα ζούνε ανάμεσα στον Μακεδονικό λαό τον οποίον πρόδωσαν ξεπουλώντας την Μακεδονία. Άρα πρέπει να συνηθίσουν στην ιδέα.
Για να μην πολυλογώ, το «τρίο» τής Πιερίας, που για κάποιους αναζητείται και για άλλους καταζητείται, έχει πεθάνει πλέον πολιτικά…! Θα εξακολουθεί όμως ο φορολογούμενος να πληρώνει περιπολικά και αστυνομικούς για την φύλαξη των… εξαφανισμένων. Για λίγο όμως ακόμα.
Υπομονή, όλα κάποτε τελειώνουν.

(31/01/2019)

Η δεύτερη κατά σειρά αναβολή στην δίκη των εννέα (9) συλληφθέντων για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ έξω από την κατοικία τής βουλεύτριας Σύριζα Πιερίας Μπέττυς Σκούφα.

Η πρώτη δίκη έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2019 ενώ δόθηκε αναβολή για σήμερα 30 Ιανουαρίου λόγω μη προσέλευσης των αστυνομικών μαρτύρων κατηγορίας. Σήμερα 30 Ιανουαρίου, για τον ίδιο λόγο τής μη φυσικής παρουσίας των μαρτύρων αστυνομικών στο δικαστήριο, δόθηκε εκ νέου αναβολή στην δίκη για την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι στα δικαστήρια Κατερίνης.
Ο λόγος απουσίας των μαρτύρων ήταν ο ίδιος με την πρώτη αιτία, δηλαδή κάποιοι αστυνομικοί είχαν υπηρεσία την ημέρα αυτή ενώ άλλοι παρέμεναν τραυματισμένοι από την επίθεση των διαδηλωτών που δέχθηκαν.

Η εντολή τής προέδρου τής έδρας, και προς αποφυγήν τρίτης αναβολής, ήταν να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί και να προσέλθουν την νέα ημερομηνία στην δικαστική αίθουσα, που σημαίνει πως δεν θα δικαιολογηθεί πλέον τυχόν υπηρεσία την ημέρα εκείνη των αστυνομικών μαρτύρων.

Σημειώνω, ότι, μπροστά στα δικαστήρια δεν υπήρχαν οι νέοι των προηγουμένων ημερών που διαδήλωναν υπέρ των κατηγορουμένων ενώ περιπολικό τής αστυνομίας εξακολουθεί να βρίσκεται έξω από τά γραφεία των τριών βουλευτών τού Σύριζα Πιερίας και να φυλάττει την είσοδο τού κτηρίου ενώ η πόλη ησύχασε πλέον, για… λίγο!!!
Το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 5 μ.μ. θα γίνει το νέο δυναμικό ραντεβού των νέων τής Κατερίνης για συλλαλητήριο κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών που ξεπουλάει την Μακεδονία μας. 
Προγραμματίστηκε 15λεπτη ομιλία στην Πλατεία Ελευθερίας και στην συνέχεια πορεία στους δρόμους τής Κατερίνης με δυναμική παρουσία και συνθήματα υπέρ τής Ελληνικότητας τής Μακεδονίας.


Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Μπέττυς Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή και Αστέριου Καστόρη για Εσχάτη Προδοσία

Ανάμεσα στα ονόματα (ακολουθούν παρακάτω) των 153 βουλευτών που ψήφισαν την Συνθήκη των Πρεσπών, βρίσκονται και τά ονόματα των τριών βουλευτών Σύριζα Πιερίας Μπέττυς Σκούφα, Χαρίλαου Τζαμακλή και Αστέριου Καστόρη, όπου μηνύθηκαν (σύμφωνα με το άρθρο 120 τού Συντάγματος, παράγραφος 4) για Εσχάτη Προδοσία από την Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης (Ο.Υ.Α) μετά την υπογραφή τους στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών που ξεπούλησαν το Όνομα τής Μακεδονίας στους Σκοπιανούς τού Ζάεφ και τού Σόρος.
pieria.tv

του Γιώργου Οικονομίδη