15.1.19

Στα πλεονάσματα και τα χρήματα που δικαιούνται Εργαζόμενοι του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκιδικής και Κ.Υ. ;

Δεν αποδίδουν χρήματα σε Εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής και Κ.Υ. που αποφάσισε τελεσίδικα το Δικαστήριο πριν 2 χρόνια, θριαμβολογούν όμως για πλεονάσματα.
Στα δικαστήρια προσέφυγαν στο παρελθόν 42 εργαζόμενοι του Γεν, Νοσοκομείου Χαλκιδικής και Κέντρων .Υγείας για την καταβολή του οικογενειακού επιδόματος από 1/1/2000 έως 28/2/2001. Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης απέρριψε την έφεση της
Διοικησης κατά της απόφασης του Μονομελούς  δέχθηκε τη αγωγή των υπαλλήλων, και υποχρέωσε το Νοσοκομείο να του καταβάλει τα ποσά συνολικά με τόκους 53.500 ευρώ.
Στη συνέχεια το Δ.Σ. με την από 4-5-17 συνεδρίαση έχει εγκρίνει τη καταβολή των χρημάτων στους υπαλλήλους του Γ.Ν. Χαλκιδικής και των Κέντρων Υγείας .

Η Κυβέρνηση από τον Μαϊο του 2017 δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ στους δικαιούχους , παρανομώντας συνειδητά , όπως το πράττει συνεχώς μη σεβόμενη και  άλλες τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων , παραμένει ο χειρότερος κακοπληρωτής για να δείξει ..πλεονάσματα
Είναι οι μεταλλαγμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ του κινήματος «Δεν πληρώνω» με φέσια που ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ σε προμηθευτές, κατασκευαστές-συντηρητές........ ,  και συνταξιούχους σε μακρά αναμονή. 
«Δεν πληρώνω» αφήνω φέσια.
 Ήταν και αυτό  δίκαιο και έγινε πράξη !!!