30.1.19

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά ιερέας στην Ν. Καλλικράτεια – Νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.


Θύμα ληστείας ο ίδιος ιερέας πριν ένα μήνα στις 28-12-18 έξω από το σπίτι του 
 Το περιστατικό συνέβηκε  μετά τις   2.00 περίπου  τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο διαμέρισμα του ιερέα ο οποίος ενεπλάκη  με  2 άγνωστους  ληστές   που μπήκαν μέσα  . Ο ιερέας τραυματίστηκε στο μηρό με όπλο, ίσως με τη δική του καραμπίνα που την κρατούσε για εκφοβισμό , οι δε δράστες τράπηκαν σε φυγή 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στις 28 Δεκεμβρίου 2018 ο ίδιος ιερέας είχε πέσει θύμα ληστείας έξω από το σπίτι του όπου χτυπήθηκε από αγνώστους  οι οποίοι   του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. 

ΣΧΕΤΙΚΟ   halkidikigr 

Χτύπησαν και λήστεψαν ιερέα σε περιοχή της Ν.Καλλικράτειας Χαλκιδικής


Θύμα ληστείας κατήγγειλε ότι έπεσε ιερέας, χθες το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή της Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, δύο άτομα τον περίμεναν έξω από το σπίτι του όπου τον χτύπησαν με ξύλο, χωρίς να τον τραυματίσουν. Στη συνέχεια εισήλθαν στην οικία του ιερέα και αφαίρεσαν περίπου 1.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά. Οι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Καλλικράτειας.