12.1.20

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης ψάχνουν για ξεχασμένες αραχνιασμένες απλήρωτες κλήσεις 20ετίας, στα Τρίκαλα που εκπλήσουν σε όλα , προειδοποιούν τους πολίτες «Την επόμενη φορά θα σας κόψουμε κλήση»

Μεγάλη αγανάκτηση για τα ειδοποιητήρια για κλήσεις που έκοψε η δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης εδώ  πριν από περίπου 20 χρόνια παράβασης  και αφορούσαν παράνομο παρκάρισμα, αλλά και άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έλαβαν στα χέρια τους το τελευταίο διάστημα πολίτες .
 Στα Τρικαλα ακόμη και στις κλήσεις είναι μπροστά μετά το «λεωφορείο χωρίς οδηγό»,τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα για το κοινό , ελευθερο Wi-fi και όπως φάνηκε από την «έκπληξη» της Δημοτικής Αστυνομίας προς οδηγούς που πάρκαραν  μοτοσικλέτες & αυτοκίνητα,
 παράνομα στον πεζόδρομο.
Το «ραβασάκι» προς τους οδηγούς που πάρκαραν σε πεζόδρομο στα Τρίκαλα είχε μια αναπάντεχη έκπληξη
Τα σημειώματα που έμοιαζαν με έντυπο κλήσης, μοιράστηκαν σε μηχανάκια και αυτοκίνητα, αναγράφοντας πάνω την παρακάτω προειδοποίηση:  «Τη φορά αυτή δεν θα σου κόψουμε κλήση. Την επόμενη φορά όμως που θα παρκάρεις στον πεζόδρομο θα σου επιβληθεί το πρόστιμο. Βοήθησε και εσύ να ζήσουμε όλοι καλύτερα. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ»