25.3.20

Με διαφορετικό λιτό τρόπο τιμήθηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου σε Σάρτη-Ταξιάρχη -Ορμύλια (φωτο)


Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ματαιώθηκαν   οι παρελάσεις  και οι λοιπές εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου   Στα χωριά της Χαλκιδικής Σάρτη-Ταξιάρχη -Ορμύλια με  διαφορετικό λιτό
 τρόπο  τιμήθηκε φέτος η επέτειος !!

ΣΑΡΤΗ



Με μεγάλη συγκίνηση σήμερα και ετσι βουβά και ήσυχα τιμούμε την Θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και παράλληλα την Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η πατρίδα μας το ζητά, γιατί έτσι μονάχα θα απελευθερωθούμε από έναν άλλο αόρατο εχθρό που απειλεί, χωρίς να ξεχωρίζει τα θύματα του.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ












ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Καταθέσαμε το στεφάνι για την εθνική επέτειο εις μνήμην των ηρώων του 1821 και για όλους αυτούς πού φυλάνε σήμερα τα σύνορα της πατρίδας μας. Επίσης για όλους όσους εργάζονται στα νοσοκομεία, γιατρούς και νοσηλευτές.πρέπει να μεινουμε όλοι στα σπίτια μας για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η Παναγία να μας δίνει δύναμη , χρόνια πολλά σε όλους!

Κοινότητα ταξιάρχη
Τοπική Κοινότητα Ταξιάρχη Χαλκιδικής




ΟΡΜΥΛΙΑ
Ο π. Ιωάννης ψάλλει τρισάγιο μπροστά στο μνημείο των Ηρωών της Ορμύλιας, ανήμερα της διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου, σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία για την πατρίδα μας.