17.6.20

Συγκινητική επιστολή αποχώρησης του Προέδρου της Νίκης Πολυγύρου Γιάννη Τζηρίτη

Δυστυχως ολα τα ωραια εχουν ενα τελος και εφτασε η στιγμη που πρεπει να αποχωρησω ...
Περασαν 7 ολοκληρα χρονια απ΄την πρωτη μερα που ο μεγαλος μου γιος ο Νικολας συμμετειχε στην πρωτη προπονηση της ακαδημιας της Νικης Πολυγυρου ! Πολυ νερο στο αυλακι απο τοτε , προσπαθεια , αγωνας , να γινει κατι και να στηριχθει στην ομαδα της πρωτευουσας!
Αλλωτε με ευνοικες συνθηκες και αλλωτε οχι μια προσπαθεια γιγαντωθηκε με την συμβολη πολλων ανθρωπων, γονιων, Δημου και επαγγελματιων της πολης μας .
Πρεπει να αναφερω ονοματα ελευθερος επαγγελματιας γαρ,
Τον Γιωργο Σωνη {συνεργειο αυτ/των} και τον Νικο Βαβδινο που πρωτοστατησαν σαυτην την προσπαθεια.

Επαγγελματιες της πολης μας παρα πολλοι που σε χαλεπους καιρους βοηθησαν στην αναπτυξη του οργανισμου αυτου και σιγουρα καποιον θα ξεχασω γιαυτο και δεν μπαινω στην διαδικασια να αναφερω.
4 χρονια μετα και μπροστα στον κινδυνο να διαλυθουν ολα μπηκα ν μπροστα και στην μεγαλη ομαδα για να διαφυλλαξω τα κεκτημενα και μια ακαδημια που ηταν κοσμημα για την Χαλκιδικη και οχι μονο...
Την πρωτη χρονια μαθητευομενος μαγος σε εναν χωρο ασχετο με μενα και με μονο εφοδιο την αγαπη μου με το αθλημα στησαμε μια ομαδα (μεγαλους) με εναν προπονητη κοσμημα για την Χαλκιδικη Τον Λεωνιδα Ζωτακη του οποιου το ηθος πρεπει να αναγνωριστει κατι ομως δεν πηγε καλα... οι παθογενειες του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρου απορριπτουν τετοιες προσωπικοτητες γιατι απλα το ηθος οι γνωσεις και η γενικη εικονα δεν αρεσει σαυτους που διοικουν το αθλημα (Λεωνιδα τιμη μου που σε γνωρισα )

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ... ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ακολουθωντας την πεπατημενη αλλαξαμε προπονητη και γνωρισα ενα απο τα δικα μας παιδια τον Γιωργο 
Τον Βουλγαρη εναν εξαιρετικο προπονητη και παικτη γεννημα θρεμα πολυγυρινο κανοντας πρωταθλητισμο για 2 χρονια και φετος χασαμε την ανοδο λογω κορωναιου αφου το πρωταθλημα διεκοπη μολις την 3η αγωνιστικη και οντας 1 βαθμο πισω απο τον πρωτο.
Δυστυχως ολα τα ωραια εχουν ενα τελος (με πικρα η αληθεια ειναι) και εφτασε η στιγμη που πρεπει να αποχωρησω απο αυτο το οικοδομημα για πολλους και διαφορους λογους που δεν θελω να αναφερω σημερα!
Θελω να ευχαριστησω προσωπικα ολα τα προηγουμενα συμβουλια που πασχισαν γιαυτην την ομαδα αλλα πρεπει ονομαστικα τα του καισαρως του καισαροι γιατι ετσι νοιωθω και ετσι ειδα και εζησα αυτα τα χρονια.
Τον Κυριακο τον Ζουνη και τον Χρηστο Τον Γραμμενο που πραγματικα αυτα τα 7 τελευταια χρονια ειναι απλα η ομαδα μας ! και οχι μονο
Τον Λευτερη Δημητριαδη Και τον Μιχαλη Γεωργακουδη που εστησαν την ακαδημια μας μαζι με τον Γιαννη τον Παπαφλωρατο που ειναι ο καλυτεροτερος προπονητης παιδαγωγος που εγω εχω γνωρισει!
Τους αφανεις γιγαντες που ποτε δεν θα αναγνωριστουν δυστυχως, Παντελιτς Κεχαγιογλου, Αλεκο Χλιαπα , Σοφι Χλιαπα Γιωργο Σαραφιανο, Δημητρη Ζουνη και δεκαδες αλλους Πολυγυρινους επαγγελματιες και μη που με το υστερημα τους και την βοηθεια τους 70 χρονια στηριξαν και στηριζουν αυτην την ομαδα.
Για τον νυν αντιπροεδρο Τασο Καραφουλιδη οτι και να πω θα ειναι λιγο ... ας πουν οι επομενοι....
Ξεχωριστη μνεια σε 3 ανθρωπους που μας αφησαν και η απουσια τους θα ειναι αξιομνημονευτη για παντα, τον Τασο Καστρετσιο τον Βασιλη Κωνσταντινιδη και τον Μακη Βασιλακη

Σας Μακη Βασιλακη
Σας Ευχαριστω για ολα