22.6.20

Αυτοκίνητο "βούτηξε΄στο Λιμάνι Νικήτης (foto)

foto Avraam Salpiktidis
Ατύχημα με αυτοκίνητο που προσπαθούσε για ανέλκυση σκάφους σημειώθηκε σο λιμάνι της Νικήτης Χαλκιδικής με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βουτήξει ' στη Θάλασσα . Δεν υπήρξε τραυματισμός.
Ο Πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας Αβραάμ Σαλπικτίδης δήλωσε για το συμβάν :
Με μέριμνα του Λιμενικού Ταμείου Σιθωνίας και το σωστό συντονισμό όλων των εμπλεκομένων, το αυτοκίνητο βγήκε από τη θάλασσα, χωρις ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

 Σήμερα αντιμετωπίσαμε ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σιθωνίας ένα ατύχημα στο λιμάνι της Νικητης. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ για την άνεση ανταπόκριση τους, τον δύτη κ. Χαλκια Δημήτριο, τον κ. Σωτήρη Σαμαρα, τον κ. Γιώργο Μικροπουλο, τον Δήμο Σιθωνίας για την άμεση αποστολή μηχανήματος έργου, το Λιμενικό Τμήμα του Ν. Μάρμαρα, όλους τους ντόπιους ψαράδες καθώς και το προσωπικό του Λιμενικου Ταμείου Σιθωνίας.

Ευτυχώς δεν υπήρξε ανθρώπινος τραυματισμός και αποφύγαμε τα χειρότερα γιατί άμεσα απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο από τον βυθό του λιμανιού. 
Εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε άλλο ατύχημα και παρακαλώ πολύ για περισσότερη προσοχή σε όσους μπαίνουν σε ράμπες για να ανελκυσουν ή να καθελκύσουν σκάφη. Τελικά ο σωστός συντονισμός όλων των εμπλεκομένων επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα....