31.8.20

Α.Ο.Πολυγύρου, Τρίτη 1/9 και κάθε απόγευμα θα πραγματοποιούνται εγγραφές και επανεγγραφές αθλητών

 Άλλη μια αθλητική χρονιά ξεκινάει για τον ΑΟΠ. Από την Τρίτη 1/9 και κάθε απόγευμα 18:00-20:30 θα πραγματοποιούνται εγγραφές και επανεγγραφές αθλητών στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, όπου οι γονείς θα παραλαμβάνουν και το Έντυπο Εγγραφής, το οποίο συμπληρώνεται από τον/την κηδεμόνα.

Πρωταρχικός στόχος των Ακαδημιών του ΑΟΠ είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται τον αθλητισμό, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η ομαδικότητα. Μέσω της εξειδικευμένης αυτής προσέγγισης οι προπονητές μας στοχεύουν στην δημιουργία ενός πολυδιάστατου αθλητή και μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας.
Προσοχή: Η είσοδος για τις εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου, απαιτεί την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Για την πρόσβαση στο γήπεδο για τους αθλητές/αθλήτριες, κάτω των 13 ετών, οι οποίοι/ες δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης για λόγους προφύλαξης Covid-19( ισχύει και πρέπει να προσκομισθεί η ιατρική βεβαίωση περί δυνατότητας άθλησης του παιδιού από παιδίατρο). Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό του, των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που θα διατηρεί ο σύλλογος, μέσω των προπονητών μας στο γήπεδο, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.