13.8.20

Πίσω από τις γραμμές:Για την 27χρονη γιατρό στη Λαρισα που γράφουν ότι μολύνθηκε στη Χαλκιδική, αν όχι πιο πριν στο νοσοκομείο (κανείς δεν θα μάθει ) και σήμερα αποσωληνώθηκε

Στο νοσοκομείο της Λάρισαςσ βρίσκεται διασωληνωμενη (σ. σήμερα αποσωληνώθηκε) μια ειδικευόμενη ιατρός χειρουργικής κλινικής λόγω λοίμωξης από COVID 19.
Αυτό είναι απλά μια είδηση.
Ας δούμε όμως πίσω από τις γραμμές.
Η κοπέλα αυτή ( ναι αυτή, το γιατρουδάκι όπως την λέει ο κοσμος, η κοπελιά, η ψιτ γιατρέ, η ρε συ, η βοηθός, ή ότι άλλο του έρθει του καθενός) πήγε στη Χαλκιδική διακοπές όπως δικαιούταν...
Πιθανά εκεί μολύνθηκε, αν όχι πιο πριν στο νοσοκομείο. Κανείς δεν θα μάθει.
Επίσης, κανείς δεν θα μάθει πόσες μαζεμένες εφημερίες έκανε πριν φύγει, προκειμένου να βγει το πρόγραμμα, για να πάρει αυτήν την ολιγοήμερη άδεια.
 Πόσες εφημερίες μαζεμένες, θα έπρεπε να κάνει γυρίζοντας για να βγει το πρόγραμμα ( αντίτιμο για την άδεια που πήρε μια και όλο το χειμώνα είχε αναστολή άδειας.)
Πόσα άτομα είδε στο ΤΕΠ , πόσο άυπνη ήταν στις εφημερίες, πόσο στρες και κόπωση ειχε, αν της έτυχε και περίοδος ( γυναίκα γαρ) πόσο στο διαολο, στο κάτω κάτω της γραφής, αυτό το άτομο έφτασε στα όρια του ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.....
Ποιον νοιάζει?
Είναι αναλώσιμη. Ειναι το γιατρουδακι...
Το σύστημα πότισε το μυαλό του Έλληνα πως το ΕΣΥ είναι δικό του.
 Του ανήκει. Και αυτοί εκεί μέσα είναι δούλοι υπηρέτες του. Μπορεί να πάει ανα πάσα στιγμή, για πάσα νόσο και μαλακια, και να ζητήσει να έρθει γιατρός για να τον δει. Ότι ώρα και να είναι... Έτσι τον έμαθαν οι πολιτικοί..
Για να κάνουν πολιτική στην πλάτη των εργαζομένων.
Υποστελεχωμένα νοσοκομεία. Κουρασμένο και γηρασμένο προσωπικό που αντιμετωπίζει αναλογικά πολλαπλασιο αριθμό ασθενών ανά άτομο..
Ποιον ενδιαφέρει... ??
Η δουλειά μας να γίνει. Αλλιώς πάμε και στο διοικητή του νοσοκομείου να φωνάξουμε.
Παίρνουμε και κάνα βουλευτή τηλ να τους μαλώσει, που δεν εξυπηρέτησαν το ψηφαλακι.
Αλλά δεν βρωμάει μόνο από το κεφάλι το ψάρι. ( Υπουργειο- ΥΠΕ- ΔΙΟΚΗΤΕΣ) Βρωμάει και από το λαιμό. Επιστημονικά συμβούλια που εγκρίνουν προγράμματα ανασφαλους και επικίνδυνης εφημερευσης για να είναι αρεστά , διευθυντές που τα συντάσουν για να είναι αρεστοί και να δουλεύει η κλινική, ιατρικές υπηρεσίες που τα εγκρίνουν, ιατροί εργασίας που δεν ελέγχουν και ελεγκτικός μηχανισμός που κοιμάται, συνδικαλισμός για το φαίνεσθαι, νοσηλευτικές υπηρεσίες που πρέπει να βγει η βαρδυα άσχετα με το πόσα άτομα θα είναι στη βάρδια.
Οι φωνάζοντας και φωνασκουντες όταν έγιναν κεφαλές έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Υπογράφουν προγράμματα κολαφους για τους υφιστάμενους...
Η δουλειά να βγαίνει.
Να μην γκρινιάζει το πόπολο όταν έρχεται στο νοσοκομείο.
Καμία αίσθηση ποιότητας υπηρεσιών.
Ας πεθάνουν οι αναλώσιμοι γιατροί- νοσηλευτές.
Η δουλειά να βγαίνει ....
Πως βγαίνει. ????
Έλα μωρέ .....
Οι γιατροί βγάζουν ....
Τα λαμόγια....

από  fbVasileios Adamopoulos
Αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί η 27χρονη γιατρός
Αποσωληνώθηκε σήμερα το πρωί η 27χρονη γιατρός που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.  Όπως ανέφερε στο Open TV ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος «η κοπέλα, η συνάδελφος αποσωληνώθηκε το πρωί», με τους θεράποντες γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάσταση της υγείας της.  Η 27χρονη γιατρός ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και είναι ένα από τα κρούσματα της ενδονοσοκομειακής συρροής στην περιοχή της Λάρισας που είχαν εντοπιστεί στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.  Εκτός από την ίδια, άλλα τρία άτομα από την παρέα της νοσηλεύονται.