17.5.21

Με θέμα το ορκύνι η ΚΟΥΖΙΝΑ στην Ιερισσό της θαλάσσιας γαστρονομίας 17-5-21



 
Ένας χαρισματικός chef, o Τάσος Παρασκευαίδης του Mount Athos Resort, ήταν αυτός που έστρωσε σήμερα το θαλασσινό τραπέζι του KOUZINA. Με θέα το φωτισμένο ψαρολίμανο της Ιερισσού, ο chef παρουσίασε μέσω της κάρτας μενού του restaurant «Λευκό Κοχύλι» ολόκληρη την ψαροπαραγωγή του Ακάνθιου Κόλπου.



Ο chef για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε την κλάση του: δημιούργησε γεύσεις καθαρές, έτσι που οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι ένιωσαν τη γαστρονομική αξία των θαλασσινών προϊόντων, επενδύοντας παράλληλα στις προηγμένες τεχνικές δεξιότητές του.
Στο τραπέζι του Mount Athos Resort Έλληνες και Γάλλοι, συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννη Κουφίδη, ευχηθήκαμε ο ελληνικός τουρισμός να νικήσει, ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε την αναβαθμισμένη ελληνική γαστρονομία στα εξαιρετικά μας καταλύματα.







Αύριο το KOUZINA μεταφέρεται στην Ολυμπιάδα, εκεί που η «γιορτή των μυδιών» στις μυδοκαλλιέργειες του Βασίλη Αναστασίου, δίνει το λόγο στην επικεφαλής chef του KOUZINA Ντίνα Νικολάου, η οποία παρουσιάζει ένα cooking workshop με θέμα – τι άλλο? Μύδια Ολυμπιάδας, το τιμώμενο προϊόν της φετινής διοργάνωσης!


http://www.mountathosarea.org