29.5.21

Πολύγυρος:Νέα Πρόταση του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ και τμημάτων ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ (2.500.000) ευρώ κατά προτεραιότητα στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (foto)

Αστεριος Ζωγράφος Δήμαρχος

Ύστερα από μεθοδευμένη δουλειά, προσπάθειες και σκέψεις, ολοκληρώσαμε και καταθέσαμε την νέα πρόταση για την ανάδειξη του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ και τμημάτων ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ του Πολυγύρου, συνολικού προϋπολογισμού δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (2.500.000) ευρώ. Η πρόταση κατατέθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και ζητήθηκε να εξεταστεί- κατά προτεραιότητα-

ως πρώτη, σε σχέση με τα υπόλοιπα έργα. Αναμένουμε τη σχετική έγκριση για να προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση του όλου έργου.

Το έργο αυτό σε συνδυασμό και με το έργο της 22ας Απριλίου, συνολικού προϋπολογισμού οκτακοσίων δεκατριών χιλιάδων (813.000) ευρώ,  που ήδη δημοπρατείται,  θα αλλάξουν τόσο αισθητικά όσο και αναπτυξιακά την πόλη του Πολυγύρου.

 Ένας Πολύγυρος ο οποίος σταδιακά μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη πόλη και τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε  περήφανοι γι αυτό.

Αστέριος Ζωγράφος