18.4.22

Επιτυχίες του Α.Σ. Ιερισσού «Κάρδος»στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος Ορεινής ποδηλασίας στην Ηγουμενίτσα


 Την Κυριακή 10/04/2022 διεξήχθη το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Ορεινής ποδηλασίας στην Ηγουμενίτσα 

  Η Χριστίνα Καμπάνη, του Α.Σ. Ιερισσού «Κάρδος»κατέκτησε την 1η θέση στις Νεανίδες , (συμμετείχε και στη Βαλκανιάδα το 2021 κατακτώντας  τη 2 θέση). Ο Μπαλτάς Θεόδωρος κατέκτησε την 6 θέση 

  

Ανακοίνωση  Α.Σ. Ιερισσού «Κάρδος»

Η αποστολή του συλλόγου μας βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα με τους αθλητές μας,Καμπάνη Χριστίνα , Τσαμανδάνη Ελλη και Μπαλτά Θοδωρή έλαβε μέρος στο 2ο Κύπελλο Ελλάδος ορεινής ποδηλασίας .
Τα παιδιά μας για ακόμη μία φορά μας έκαναν περήφανους με τις εμφανίσεις τους με την Καμπάνη Χριστίνα να έρχεται πρώτη στην κατηγορία των νεανίδων με αρκετά μεγάλη διαφορά απ την δεύτερη δείχνοντας οτι δεν θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό για φέτος και οτι είναι η κυρίαρχη στην κατηγορία της , τον Θοδωρή τον Μπαλτά στην 6η θέση ,και αποδεικνύει την εξέλιξη που έχει μέσα σε λίγα χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των εφήβων , και τέλος η Τσαμανδάνη Έλλη η οποία είχε μία άτυχη μέρα με ένα τεχνικό πρόβλημα για αρχή στο ποδήλατο και ύστερα μία δυνατή πτώση η οποία δεν της επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα , παρ όλα αυτά επέστρεψε πιο δυνατή και αποφασισμένη για τους επόμενους αγώνες . Ευχόμαστε στους αθλητές μας να είναι υγιείς και δυνατοί να συνεχίσουν τον μεγάλο αγώνα που δίνουν φέτος για τις πανελλήνιες και συγχρόνως να είναι σε φόρμα για τους αγώνες ποδηλασίας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας στηρίζουν τόσα χρόνια Akti Ouranoupoli Beach Resort Nickos Papadopoulos Σταθώρη Τυροκομική - Stathoris Dairy Ιωάννης Σταθώρης Τυροκομική Demaraz Author.gr
Ακόμα ευχαριστούμε και την ομάδα του Ποδηλάτη τον Thomas Tatsios και Lefteris Akritidis που είναι δίπλα σε εμάς και στους αθλητές μας όποτε τους χρειαστούμε , Ευχαριστούμε Ilias Tatsios για το δανεικό ποδήλατο !!!!!





H Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Άπειρο Ποδηλατικό Όμιλο Ηγουμενίτσας, διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου το 2ο Κύπελλο Ελλάδος στην Ορεινή Ποδηλασία. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Αστικό Δασύλλιο Ηγουμενίτσας, σε ένα απαιτητικό σιρκουΐ 4 χιλιομέτρων, που δοκίμασε τις αντοχές των αθλητών. Οι διαφορές στις περισσότερες κατηγορίες ήταν μικρές, ενδεικτικό του ανταγωνισμού που υπήρξε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία συγχαίρει τους νικητές των κατηγοριών, καθώς και όλους τους αθλητές και τα σωματεία τους που έλαβαν μέρος στον αγώνα.

Αναλυτικά αποτελέσματα διημέρου

Σάββατο 9 Απριλίου

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_XCC ΜΙΝΙ_ΜΕΓΑΛΑ_ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_XCC_ΠΑΙΔΩΝ_ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_XCC_ΜΙΝΙ_ΜΕΓΑΛΑ_ΑΓΟΡΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_XCC_ΜΙΝΙ_ΜΙΚΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ_XCC_ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ_ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Κυριακή 10 Απριλίου

MTBCup_2022_Hgoumenitsa_10_4


https://hellenic-cycling.gr/national-cup-xcc-2nd-race/