4.4.22

Μουσική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με την ορχήστρα The Big Band of Moudania. -Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου.

 


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 με πρωτοβουλία του συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου πραγματοποιήθηκε μουσική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου με την ορχήστρα The Big Band of Moudania.
Η εκδήλωση κατά κοινή ομολογία στέφτηκε με επιτυχία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΡΔΟΣ, ο

Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΓΓΙΛΑΣ, ο Βουλευτής κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΑΣ, ο Γενικός Πρόξενος της Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη ΝΟΝΤΑΡ ΚΟΜΑΧΙΝΤΖΕ, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ελλάδος κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΣΙΟΣ, η Δημοτική Σύμβουλος ΑΝΝΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΟΥ, η συνεργάτιδα του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κα ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΜΥΛΩΝΆ, ο Διοικητής του ΓΕΝΙΚΟΎ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΔΕΔΕΛΟΥΔΗΣ, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυγύρου κ. ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ, εκπρόσωποι Συλλόγων της περιοχής μας και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σοφικού Κορινθίας "ΛΈΛΑ ΙΑΤΡΊΔΗ" ΕΛΕΝΑ πιπινη η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρσάλων "ΜΕΛΊΝΑ" κα Βάνα Χαροκόπου, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας οι οποίοι στήριξαν ενεργά την εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Πολυγύρου και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους μας κ. Χ. ΒΟΡΔΌ και Δ. ΖΑΓΓΊΛΑ για την αμέριστη συνεισφορά τους για την προετοιμασία και την πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας ΑΘΩΣ Εμφιαλωτικη A.E. και B52 Security ΙΚΕ BIG BAND - Μαέστρο George Samaras μας χαρίσατε μια φανταστική βραδιά!!
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!!

Το Δ. Σ.