8.4.22

Η Ε.Π.Σ.Χ. και ο Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής για τον θάνατο του Μάκη Μερσίνη (Δασκάλου & Διαιτητή Α' Εθν.)


ΕΠΣΧ
Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την κακή είδηση του θανάτου του Μάκη Μερσίνη, γνωστού ανθρώπου του ποδοσφαίρου με τεράστια προσφορά στη Διαιτησία και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Μάκης Μερσίνης ήταν ο ιδρυτής του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής κατά το μακρινό 1970 και για πολλά έτη ο πρώτος πρόεδρός του.

Ως διαιτητής αγωνίστηκε για αρκετά έτη στην Α΄ Εθνική κατηγορία, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε καθηγητής διαιτησίας, καθώς και πρώτος αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος ( Ο.Δ.Π.Ε. ).

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Δάσκαλε . . .

https://epshalkidikis.gr


Σ.Δ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


Ο Πρόεδρος , το Διοικητικό Συμβούλιο , η Ελεγκτική Επιτροπή και τα Μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον χαμό του Μάκη Μερσίνη ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο του Συνδέσμου μας , α' αντιπρόεδρο της ΟΔΠΕ , Φίλο , καθηγητή διαιτησίας και παιδαγωγό ! Αιώνια η μνήμη του ...Ο Σύνδεσμος θα τον αποχαιρετίσει ... Θα υπάρξει νεώτερη ανάρτηση για ενημέρωση ... Για το Δ.Σ. του ΣΔΠΧ ο πρόεδρος Βασίλης Ράπτης και ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Πασσαλής ...



Βάση Δεδομένων Α.Ε.Κ.

https://football.aek.com/referee/198

Μάκης Μερσίνης (Χαλκιδική)

Σ.Δ.Π.Χαλκιδικής Εδρα Πολυγυρος





Δεκαετία 70. Εδώ ο δάσκαλος Μάκης Μερσίνης μιλάει στους συγκεντρωμένους μαθητές στην αυλή του σχολείου .Ποδιές και γιακαδάκια .