27.5.23

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η 2η Ποδηλατοδρομία ( φωτο 27/5/202).

 


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στη Μεταμόρφωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η 2η Ποδηλατοδρομία 2023.

Μεγάλη η συμμετοχή από κατοίκους, επισκέπτες, αλλά και αθλητές για τον 1ο αγώνα ΜΤΒ, που στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό, προσβλέποντας στην ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην περιοχή και την ανάδειξη της ομορφιάς του τόπου.
Περήφανοι στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής για την άψογη διοργάνωση και συνεργασία με την τοπική κοινότητα Visit-Metamorfosi και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Μεταμόρφωσης.
Στη δυναμική της συνεργασίας, αλλά και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού για τον τόπο και τους κατοίκους του, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Κουφίδης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την σπουδαία αυτή εκδήλωση. Παρόντες από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Χούτας, που ήταν και από τους μεγάλους χορηγούς της δράσης, καθώς και το μέλος Korina zolla. Παραβρέθηκαν ακόμη πολλά μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων του τόπου.